Olen nyt nukkunut lähestulkoon koko vuorokauden. Valvomisaikani olen syönyt ja lukenut sotakirjaa. 

Näin unta jossa muistelin kullankaivuutani. En unessanikaan ollut aivan varma olinko joskus kultaa kaivanut.. Herättyäni muistin että en tosiaan ollut vaan muistelin unessa vanhoja uniani joissa myös olen kaivellut kultaa. 

Toisessa unessa ainakin kolme kaverusta palaili jo päivän taisteluista mahdolllisen ensimmäisen maailmansodan taisteluhaudoista. Eräs kaveruksista sai luodin kurkkuunsa ja ainoa ratkaisu pelastaa hänen henkensä oli saada nopeasti hänet sairaalaan josta puolet oli kuitenkin vihollisen potilaiden ja asemiesten(kai?) hallussa sillä luoteja satoi vastaan. Yksi kaverus nappasi haavoittuneen olalleen ja läksi ryntäämään eteenpäin räjähdyskuoppia hyväksikäyttäen ja näin edelleen. Kuin ihmeen kaupalla hän ei saanut yhtään osumaa! Pian hän kuitenkin tunsi että kantamus jäykistyy ja henki meni. En täysin muista niitä sanoja joilla hän edesmennyttä ystäväänsä muisteli mutta jotain koskettavaa se oli. Vai kirjoittikohan hän kirjettä vaimolleen tai vastaavaa? Jotain hän sanaili yhteisistä lukemattomista maileista tai kilometreistä.. ja siitä kuinka vaikka toisesta henki jätti niin yhteiset kilometrit vielä jatkuvat. Se oli sellainen juttu joka olisi pitänyt muistaa paremminkin unen jälkeen.

 

Nyt on tässä kaikenlaista häslinkiä tiedossa. Vuokrasopimus huomenna solmimaan kai.

Viikonloppuna ehkä markkinoille muikkuja myymään. 

Viikonloppuna ehkä muuttoakin tekemään.

 

Minulla ollut hiukan hinkua jonkinlaisiin kesäsutinoihin mutta minkäs teen kun suomi24-tytöt vaikenee, olen liian kännissä rastatyttöjä hurmatakseni enkä muista naisista piittaakaan..! Enkä tuota enää tiedä olisiko niitä kesäsutinoita jaksanutkaan. Tai ehtinyt. Toisaalta onhan tässä vielä paljonkin kesää jäljellä ja nythän sitä aikaa vasta alkaakin olemaan kun saan muuton hoideltua ja on nuo pakolliset rakentamiset ja kalastelutkin saatu suoritettua. Tästä eteenpäin kaikki on vain plussaa. 

Jabadabaduu.