Pistin äsken aamuni ratoksi postia Kuningaskuluttajaan. Kunhan nyt johonkin sai avautua Saunalahden kyrvistä.

"

Johonkin piti avautua Saunalahden mobiilityrkytyksestä. 
Omistan heidän 3G-mokkulan(13,90e/kk) ja viime lauantaina sain puhelun Saunalahdelta. Siellä ystävällisen oloinen mies alkoi kertoa kuinka he vaihtavat nyt 3G mokkuloitaan 4G mokkuloiksi. Täysin ilmaiseksi eikä minun tarvitse mitään tehdä. Todella helpolta kuulosti kaikki. Mies kehui myös kuinka nopea uusi 4G netti tulee olemaan.
Ajattelin että ihan mukavaa palvelua Saunalahdelta ja 4G mokkula jo lähes lähti tulemaan.

Onneksi kai laki velvoittaa heidät ilmoittamaan tuputuksissaan muuttuneet hinnat ja 4G olisi ollut 25e/kk tms mutta toki mies lupasi ekat 6kk mukavaan 15,90e/kk hintaan. Olin heti pihinä miehenä että JAHHA! Välittömästi ajattelin että nyt lähti netti vaihtoon ja aloin kysellä olisiko heillä halvempaa vaihtoehtoa mobiilinetille..

Jotain se saatanan ukko siinä vielä urputti mutta sitten sain kiskottua tiedon että joo eihän sitä 3G:tä TARVITSE vaihtaa vaan sen voi myös pitää. Sanoin että joo ei vaihdeta. Kovin nopeasti puhelu päättyi hänen taholtaan sitten.

Keitti todella pahasti kyllä puhelun päättyessä. Saunalahden markkinaroisto ei mitenkään antanut ymmärtää että asiakas voisi säilyttää entisen 3G mokkulansa. Ei mitenkään. Luihu paska(kärjistetyt sanavalinnat kuvaamassa tuohtumustani :)! Itse vanhana sekä tietotekniikan että filosofian opiskelijanakin meinasin mennä halpaan. Mitä sitten jos asiakas on joku "tavallinen" ihminen? "Joo wautsi wau kyllähän minä sen todella nopean 4G-netin voin ottaa". Totuuden ollessa ettei nykyinternetin käytössä 4G:stä ole vielä MTÄÄN hyötyä tavalliselle käyttäjälle.

I rest my case. 

Kiitos että sai purkautua. Ei kyllä tullut kovin lyhyesti kerrottua..

Rauhaisin syysterveisin,
Yks suatanan tuohtuna


ps.
Olen melko varma että joku psykologian tms luihun alan ammattilainen, tai ryhmä heitä, käsikirjoittaa noita myyjien puheita. Ehdotan että teette myös heistä jutun. Tekisi mieli kuristaa sellaiset ihmissaastat, tai ainakin hellästi vähän leipoa naamataulua. Myydä nyt sielunsa markkinavoimille! 

"