Luulitteko tosiaan että tuo otsikossa mainittu herjattu henkilö olisi jo iäksi kadonnut? Eipä suinkaan, eipä suinkaan! 

Eilen pitkästä aikaa oli vapaapäivä tiedossa ja mietiskelin jotta palkitako itseään raskaista työsuorituksista karkkipussilla, munkeilla vaiko alkoholipitoisilla juomilla. Päädyin viimeksi mainittuun vaihtoehtoon. Viinaa viinaa viinaa! 

Ostin sitten lähikaupasta tuntuvan satsin juomia. Vähän sitä sun tätä. Juominen itsessään ei kuitenkaan meinannut käynnistyä kun touhuilin muuta päivän ja illan siinä. Lopulta seitsemän jälkeen päätin että on aika avata ensimmäinen. Cool Grape Original Long Drink. Pint kokoinen. Voi jumalista miten hyvää se olikaan! Killitin hetkessä koko tölkillisen! Ja olin elämäni kunnossa! 

Se ei kuitenkaan jäänyt siihen vaikka riehakkuus ja humala hulmusivat valtoiminaan kehossani ja mielessäni! Avasin vielä toisen juomanikin! Se oli Karhun Täysi(vai tupla?) Humala! Myös pint koossa! Eli kaksi suurta juomaa join. Epäilin että voiko tuo olut enää herkullisen lonkeron jälkeen hyvälle maistuakaan mutta mieluusti ahnas kitani oluenkin uumeniinsa kulautti. Ja sitten sitä vasta mentiinkin! Pitkät kalsarit jalassa istuskelin ja olo oli mitä irtonaisin! Olisin voinut valloittaa maailman.. tahtoessani! Kyllä se oli hyvä juomahetki se. 

Kovasti olin kuitenkin väsynyt ja siinä yhdeksän-kymmenen välillä kömminkin jo nukkumaan. Flash Jormas oli saanut kaipaamansa kukoistushetken.

Aamulla sitten kuuden maissa heräsin. Päätä jomotti ja suuta kuivi. 

Aikoinani suurella vaivalla, raskaalla työllä ja kärsimykselläkin lunastettu toleranssini alkaa olla kadonnut. Kummasti parista juomasta krapulantuntua ilmaantui. Voi voi. Ei ole naatista enää juomaveikoksi.. 

Nyt on reilu tunti verotusasioita tutkittu ja mieli hyvä. Puolikkaan savulahnankin söin. Kohta otan ison mukillisen viileää vettä kiduksiini ja käyn torkuille.

Heippa.