Olin pakotettu kirjoittamaan jota sillä kommenttiosasto oli taas väkivaltaisesti vallattu.

Tiistaina kirjastossa tuli mieleen että pitäisi kirjoittaa kirjastosta blogaus. Sellainen jossa kerron miten mukavaa on lainata kirjoja. Toiset shoppailee autoja, taloja, vaatteita, dvd:itä ja ties mitä. En ole oikein sitä tajunnut aikoihin enää. Nyt kirjastossa kuitenkin tajusin että he ehkä kokevat samankaltaisia eufoorisia tunnelmia mitä minä hyllyrivejä selatessani ja napsien sieltä jos jotakin koriini. Lainailin Linnaa, Marco Polon seikkailuista, uusliberalismi Suomessa tms, Kung Fu Tse Jorinoi, Jack Black - beatin esi-isä -romaanin. Muuta en tainnut ottaa. Oli jo Asimovia ja Steinbeckiä ja himosin kaikkea mutta järki tuli päähän ja sulloin ylimääräisen takaisin hyllyihinsä. En nyt jouda lukemaan kun muutan Varkauteen piakkoin.

Blogauksen pointti olisi kuitenkin ollut se että.. en muista enää. Jonkinlainen mukava fiilis kuitenkin heräsi kaikkien kirjojen äärellä. Mikä tietomäärä, mikä valta! JA KAIKKI MINUN SAAVUTETTAVISSANI! Eikä edes maksa mitään.

Äsken pelasin hetken pokeria. Taisin jäädä tappiolle. Oli vähän tuskaisaa. Kaksi kertaa KK vs AA. Pirullisia tilanteita oli. Olisi pitänyt lopettaa kun olin voitolla! Kyllä te tiesitte..

Kesä ei millään jaksa punnertaa itseään pariimme. Harmillista suorastaan. Aamulla piti taas toppahousut, toppatakki ja pipo päällä järvellä olla. Kalaa tuli vähän. Enemmän saisi tulla. 30kg muikkua, 10kg lahnaa ja 8kg ahvenfileitä. Otetaan mitä saadaan.