Ei ole joutanut päivittämään.
On tullut mm. juotua alkoholia, katsottua tv-sarjoja, luettua, levättyä ja hiukan kalasteltua sekä marjasteltua.

Vajaa 2 sankkoa eilen ja tänään mustikoita ja äsken olin reilun tunnin vadelmapuskissa. Oli kyllä aivan onnettomat vatut tänä vuonna.
Kalaa on tullut vähän erilaisia mutta ei tärkeimpiä eli muikkuja.

Eilen katselin Teemalta inkkaridokkarin preeriaintiaaniosaa. Taas tuli mieleen miten kyrpäotsaista kansaa se jenkkikansa. Kaikki lähtee jostain epäpyhästä ahneudesta ja kuinka se oikeuttaa kaiken. Mikä se on se jenkkilän pyhä hokema? Siis se että miten siellä kaikilla on yhtälaiset mahdollisuudet menestyä tms. Harmi vaan että se menestys on sitä että heikommat alistetaan ja revitään heidän selkänahastaan loputtomiin lisää ja lisää ja lisää. Huh, sehän on aivan läpimätä systeemi. Inkkareista se kai alkoi. Sen jälkeen on pitänyt mennä oman maan rajojen ulkopuolelle ja kaikki on vapaata riistaa. Eipä sillä; kyllähän jenkit myös omaa kansaansa osaavat riistää ja alistaa. Hyvä amerikka!
 Onko moni sitä mieltä että jokainen kansakunta käyttäytyisi yhtä itserakkaan tuhoavasti jos vain omistaisi vallan välineitä kuin USA?  En itse jaksa uskoa siihen vaikka muistelenkin juuri esim. Iso-Britannian menneitä suuruuden aikoja. Ehkä maailmassa pitää aina olla yksi superkyrpä.

Juopumustarinoita tuli useitakin lisää. Aseita, teinejä, juoppoja, tasavaltaputeleita rannoilla ja sen semmoista. Nyt olen jo aikalailla palautunut. Raitistelenen Turkuun saakka.. ehkä.
Ei tällä kannettavalla oikein osaa kirjoittaakaan.