Ei taida olla enää minussa miestä Krapula journailuun. Pitkästä aikaa paha krapula. Partaa?! Pari kertaa piti kirjoittaa niin oikaisin sen suoraan "partaa" sanaksi. Näin se käy. Niin että mitä? Niin sitä että pari kertaa vain oksensin ja kylmä hiki valui mutta paha krapula siinä mielessä että mielessäni ei ole toivoa. On vain synkkyys ja kuolo. Tuntuu ettei ikinä enää parane. Kaikki on menetetty. Kenties reaalisesti on vielä olemassa aivan vähän toivoa mutta en minä jaksa uskoa siihen. Kädet on kuivat. Sattuu sieluun. Suussa on paskaa. Kaverit lähti pois. Mitenköhän ne. Minusta tää oli kamalaa. Ihan hirvittävää. 

Sänkyyn voisi kohta kömpeytyä takaisin. En saa unta. Huomenna 08:20 lähtisi bussi kohti maaseutua ja lupasin sillä tulla. Taidan livauttaa valkoisen valheen isälle ja sanoa aamulla että en ehtinyt bussiin ja tulenkin vasta myöhemmällä.. Toisaalta jos en ensi yönä saa nukuttua niin sitten ehkä voisi aamubussilla lähteä.

Hiki valuu vaikka istun alasti tässä. Niljainen rasvainen hiki. Ei ole tämä terveen työmiehen hikeä. Tämä on saastaista visvaa. Miksi minun sisälläni edes on sellaista! En minä hirvittävän suurta pahuutta tehnyt eilen tai toissapäivänä. Vähän kyllä tein. Olin humalainen! 

Niin. Semmoista se on ollut nyt. 

Näitä krapuloita kun tulisi aina juotua niin uskoisin että juominen vähentyisi.  Noh, jos totta puhutaan niin aika vähän tulee nykyään juotua. Nytkin taisi kuukauden tauko olla välissä. Tekisi mieli käpertyä peiton alle ja nukahtaa. Mutta ei ole uni tuloillaan. 

Viikonlopun tarkoitus oli mennä baariin ja Nähdä joku nainen. En nähnyt. Kaikki häipyi viinausvaan. Muistan vain miten eilen pubissa baarimikko ei myynyt minulle tai kaverilleni olutta. Itse osoitimme ovea itsellemme. ..ja menimme toiseen baariin.

 

Voi, tosiaan ollut paha olo tänään. Tuskittelin ja kiemurtelin sängyssäni kunnes kaverit lähtivät yhdentoista jälkeen. Meni ehkä 2min heidän lähdöstään kun painuin oksentamaan. Miten lie pidätteli heidän täälläolonsa ajan sitä oksennusta. Pahan olon manifestaatiota. Oksennus auttoi ehkä 5min. Sitten tuli paha olo takaisin. Myöhemmin join vähän vissyä ja heti piti oksentaa toistamiseen. Nyt olen ollut janossa ja nälässä. Äsken otin ruokalusikallisen jugurttia kyllä. Ei okseta enää. Fysiologisesti. Hengellisesti kyllä. 

Niskat ovat jumissa. Istun tässä kuin korppikotka. Sillä erotuksella että en etsi haaskoja katseellani vaan olen se haaska.