ÖRÖRÖRÖrR! 

Siinäpä se.

Tänään uin kesän ensiuinnin. Ehkä vajaan kilometrin vain. Olkapää temppuili enkä voinut lainkaan vapaata uida. Selkää kyllä pystyi lätkimään. Kaipa se tuosta avautuu. Liian pitkä tauko on ollut uimisessa. Nyt pitää panostaa kyllä kun on lämpimät vedet viime vuoden kylmyyden muistaen. Lammessa ehkä puolisen metriä oli lämmintä ja kylmä kerros sitten. Hyvä oli uida. Huomenna jatkan harjoituksia. 

Kaiholla muistelen aikoja kun olin hyvässä uintikunnossa. Joskus tunsi miten menee siinä veden pinnalla. Nyt vain upoksissa lilluu eteenpäin. Kaipa se tästä taas joskus. 

Inspiraatioksi katson http://www.youtube.com/watch?v=2COKt6DqSaQ  tämän musiikkivideon. Siinä sitä on meininkiä. Hyvä kuntoisia ihmisiä nuo tanssijat. 

 

Kalaa ei ole tullut. Tänään oli välipäivä. Toivotaan että huomenna on. Vahva ennakkoaavistus on kyllä että tämä helle ja etelätuuli vei kalat meidän paikoilta. Toivossa on silti hyvä elää. 

 

Sehän se oli se koko juttu että uin tänään kaakkurin kanssa. Se tsiigaili minua reilu 50m päässä kun vetelin siinä. Epäileväisenä pälyilin itsekin sitä vähän väliä.. tiedä vaikka olisi käynyt päälle! 

Eipä täällä maalla paljoa tapahdu. 

Lueskelin tässä Updikea ja jotain kirjaa sisällissodan uhreista. Semmoista.