Eilen laiskuuteni huumassa löysin tv:stä Dr.Philin. Hän painosti jotain 18v Katariinaa tunnustamaan ongelmansa. 

-pyyh pyyh vajaa sivu tekstiä-

Mm. Katariina sanoi että ennen(kun hän vielä joi ja ehkä poltti MARIA!) hänen itsetuntonsa oli ehkä 2-3(1-10 asteikko) mutta nyt se on kenties jo 8. Dr. Phil vaan nauroi hoh hoh hoo, piteli vatsaansa, ja sanoi että Katariinan itsetunto ei millään ole 8! 

Jaa miksei se ole 8 vaikka Katariina itse tuntee niin? Koska hän ei tee niin kuin Dr. Philin mielestä pitää elämässä tehdä. Joten sen täytyy olla korkeintaan 4! Kukkuu.. 

Johtopäätökseni Dr. Philin persoonaa koskien: Hän on konservatiivinen itserakas mulkku jolle elämässä pärjääminen on sitä että käy hyvät koulut ja tienaa ihan vitusti rahaa mutta ei kuitenkaan enempää mitä Dr. Phil itse tienaa.

Ei minulla ole oikeastaan mitään itserakkaita konservatiivimulkkuja kohtaan. He kukittavat elämääni huumorin naurettavilla kukkasilla. Valitettavaa on että Dr. Phil ja muut kaltaisensa paskaohjelmiensa kautta muokkaavat Suuresti ihmisten asenteita ja mielipiteitä.  Se tekee Dr. Philistä RIKOLLISEN. 

Ymmärrän täysin miksi joku Aki Kivesmäki ehdottaa haastattelussa että porhot pitäisi tappaa. Jotkut ihmiset vain ovat liian pahoja elääkseen. Murhaaja tuhoaa vain uhrinsa ja kenties parin omaisen elämän mutta esimerkiksi Dr. Phil tuhoaa elämän perusteita kokonaiselta yhteiskunnalta.

Dr. Phil on täysin verrattavissa Hitleriin. 

Sillä erotuksella että minä henkilökohtaisesti en pidä Hitleriä pahana ihmisenä kun taas Dr. Philiä pidän.

ps.
Huomasin vasta nyt tarkistuslukiessa selvän johtopäätöksen joka seuraa murhaaja - elämän perusteiden tuhoaminen -jutusta.
Dr. Phil rapauttaa yhteiskunnan rakennetta mikä taas johtaa.. aivan oikein! ..ihmisiin jotka näkevät ainoaksi paokseen MURHAN.

Siis murhaaja on vain Dr. Philille näkymätön käsi jota Dr. Phil kuitenkin ohjaa ja heiluttaa.. käsi jossa puukko heilahtaa suoraan vaimon kylkiluiden välistä suih ja veri ruiskuaa ruisk! 

Dr. Phil on MURHAAJA.

pps.
Lisää perusteluita ja selvennyksiä:
Hitler tunnusti tekonsa. Oli julkisesti sitä mitä on.
Dr. Phil sen sijaan on valehtelija ja illusionisti joka toteuttaa pahuuttaan hyvyyden verhon suojissa..

Tuleeko mieleen ketään historiallista hahmoa? 
Ei hän..
Vaan SAATANA!