Kyse lähinnä alkoholista vierottautumisesta nyt.

Kuten tunnettua viikonloppu meni aivan mahdottomasti päihtyneenä. En tiedä mitä on tapahtunut enkä todellakaan tahdo tietää. Noh, ei sen kummempia tapahtunut. Perjantaina oli kiltti meno. Allekirjoittanuthan repäisi kaverinsa komennosta ja kävin teebussin takahuoneessa vähän henkilökohtaista Jumalan sanaa kuulemassa. Sanailijat eivät valitettavasti olleet itse Jumala vaan pari kätyriä vain jotka luulevat toimivansa Hänen hommissaan. Vähän harmitti ihan niiden puolesta kun niin antaumuksella rukoilivat ja pelastustani hakivat. Ja itse vaan ajattelin että jaahas, jaahas.. Toinen tahtoi vielä jutella kanssani mutta toinen sanoi että lähdetääs nyt kun huomasi etten kovin vastaanottavainen ole. Hauska homma oli se. Suosittelen! 

Lauantaina sitten piti perinteiset päiväkännit vetää. Ja me pojathan vedettiin! Ihmeteltiin YÖELÄMÄSSÄ että miksi vitussa on discot ja kaikki kiinni.. Kello oli varmaan jotain seitsemän? Sen pituinen se. Sitten hortoiltiin sinne ja tänne ja välillä olin jo ilman yösijaakin mutta vielä sain yhden humalaisen heräteltyä Sitkeiden yritysten jälkeen.

Sitten tuli jo sunnuntai. Pieni loiva krapula. Ei sen kummempia.

Ja sitten niihin vieroitusteknikiin kokeiluihin! 

Samperin KUUMEEN sain! Illaksi nousi ja sorruin ihan mittaamaan mittarin näyttäessä reilua 38:aa astetta. Buranankin söin. Ei minkäänlaista hajua että milloin viimeksi olisi kuumetta ollut. Sehän oli sangen paska fiilis! Kasin-ysin välillä sitten romahdin sänkyyn horrostamaan yöksi. Yhdentoista maissa heräsin lätäkössä! Siinä sitten hikoilin muutaman tunnin ja homma hoidossa. Aamulla vielä vähän flunssapöhnää oli mutta kuume poistunut systeemistäni. Hikenä lakanoille. 

Tänään oli aamulla olo kuin joutuisi toisen kerran putkeen kokemaan krapulan! Ei kyllä nyt maita  lainkaan alkoholi. Aivoni yhdistävät kuumeen viinaan juontiin ja krapulaan. Enää ei selviä yhdellä krapulapäivällä vaan niitä tulee nykyään kaksi putkeen..! 

Siispä sanokaamme ei kiitos alkoholille ja nostakaamme taas Raittiusrintaman jo hiukan pölyyntyneet banderollit liehumaan päidemme ylle!