Heidegger-postaus siirtyy myöhemmäksi sillä nyt panen muistiini Talon jossa olin.

Mittoja en osaa sanoa mutta kenties 10 metriä kanttiinsa oli talon neliön muotoinen pohja. Keskellä taloa meni portaat yläkertaa kohti, tai ei portaat, kunnon tukevat rappuset. Onko niillä eroa? Kerroksia oli varmaankin ainakin kolme. Rappuset kipusivat yläkertaan saakka.

Alakerrassa ei ollut seinillä tehtyjä huonejaotteluita vaan raput muodostivat luonnolliset tilan "erottimet". Rapun tuolla puolen oli ruokailutila, tällä puolen makuuhuone, lueskelutilaa oli tuolla sivustalla ja tässä hiukan tilaa telmiä. 

Outoa talossa oli se ettei siinä ollut ikkunoita alakerrassa lainkaan. Kaikki luontainen valo tuli katon laseista joista se kenties peilienkin avulla "johdettiin" pohjakerrokseen. 

Muissa kerroksissa ei ollut lainkaan huoneita. Oli vain rappuset yläkertaan. 

Kuitenkin unen lopulla söin jonkun Scarlettille jossain määrin näyttävän naisen kanssa vaaleaa leipää erilaisten juustojen ja metwurstin kera. Juomana oli 2%:sta(vain 2%!) viiniä 2dl pulloista. Pidin viinistä. Piristyin vielä lisää kun pääjuoma olikin yli 24% viini jota sitten oli ronskisti. Laskin unessani montaa olutpulloa se vastaisi. 

Unohtui lauserakenteestani siis että tämä syöminen tapahtui yläkerrassa jossa oli pieni sopukka pöytineen ja ruokineen. Muut vieraat jäivät alakertaan. Minä olin kunniallinen arvovieras. 

 

Myöhemmin näin unta jossa uin ja sukelsin. Siinä oli kolmiodraama. Nainen oli rakastunut toiseen mieheen, minä naiseen, ja mies minuun. Uni päättyi ratkaisemattomana.