Tämä blogikirjoitus käsittelee pakkasta ja jäätä. Kylmiä asioita.

Tänään oli todella kylmä aamu kun oli 5 astetta pakkasta ja viima tuiversi suoraan luuytimeen. 

Pistin uuteen autotalliin lämmityksen puhaltamaan hetkeksi ja aamulla kolmisen tuntia pauloittelin rysää. Myöhemmin pari tuntia lisää. Hyvää päiväpuhdetta. Vielä yhden parin tunnin session jos sitä kävisi. 

Talvi tulee nyt väkisin. Enää sitä ei käy väistäminen! 

Tulee pakkanen, tulee jää. Järviin tulee kansi. Lampien jäillä voinee kävellä jo huomenna-ylihuomenna ja järville päässee sitten parin-kolmen päivän sisään. Hieno homma! Epätoivoisena on jo odoteltu että kalaan pääsisi. Heti kun 5cm tai reilu tulee jäätä niin lähdetään rannoille verkkoja laskemaan. Aah. Ei ole parempaa! Paitsi toki sitten niiden ensimmäisten verkkojen kokeminen. Ja siis jos niistä jotain saalistakin saa..

Olisin saanut tiistaina kyydin Turkuun. Olisin todennäköisesti sinne mennyt jos ennusteet olisivat pitäneet paikkansa ja parin pakkaspäivän jälkeen olisi tullut taas plussaa. Numeron ennustus meni pieleen ja näin perun Turun reissuni. Puolittain jo yhdelle tyttelille lupailinkin saapumistani.. ai ai.. Pitänee jonkinlainen kevyt anteeksipyyntö kirjoittaa. Sanoin kyllä että kalat ensin! KALAT ENSIN! 

Olisi muuten pieni veto uudeksivuodeksi. Saa nähdä piipahdanko Joensuussa. Ehkä firmallani tulee jotain asiaa sinne.. kröhöm!