Olen jälleen kerran kellistänyt yhden humalan. Neljä siideriä otin ja pienen 2dl putelin 45% rakia. Raki jotenkin humahti kalloon erikoisesti. Sitten alkoi kovasti väsyttämään. Nukuttua en kuitenkaan kunnolla saanut. Ehkä muutaman tunnin. Paljon pyörin puoliunessa peiton alla hien ja kylmän välillä. Välillä hörpin vettä mukista sängyn alta. Haaveilin miten ostan ABC:lta vichyjä, pommacia, omenalimpparia, coca-colaa jne. Haaveilen yhä. -16C pakkasta ulkona. Haave taitaa jäädäkin haaveeksi.

Näin jossain unessa että jossain euroviisukaupungissa, oisko se Italiassa ollut, olisi 40 astetta lämmintä. Päätöntä.

Nyt siis humala on päihitetty kuitenkin. Kenties katson jotain soopaa tietokoneelta tai sitten menen lueskelemaan ja odottamaan uutta uniyritystä. Toisaalta ABC:n juomat maittaisivat. Hampaat ainakin voisi pestä. Tuntuu että suu haisee kuin rankkitynnyri kun ei ollut hammasharjaa mukana viikonloppuna. Mihin lie olen sen kadottanut. 

Yöllä oli vähän epävakainen tunnelma kun humalan otteet alkoivat kirpoamaan kurkusta. Ajattelin jopa että vielä voisi tänäänkin hiukan maistella alkoholipitoisia juomia.. Nyt se ei tunnu kovin ajankohtaiselta. Tunnelmani on laimentunut, vaiko vain rauhoittunut, seestynyt. Olkoon nyt näin.