Blogini käsittelee elämääni. Nyt on tullut koko syksy aika ahkerasti kalastettua. Todella ahkerasti sanoisinko. Tämä selitykseksi edellisen blogaukseni arvosteleviin kommentteihin. Syökää kalaa! 

On minulla ollut tuossa pari muutakin projektia, kuten Joensuun juomingit, mutta niistä olin liian väsynyt blogittamaan tapahtumien hetkellä. Lukemisistani en voi blogittaa kun en jouda lainkaan lukemaan. Tänäänkin lukenut vain ehkä 20 sivua. Ei sillä tahdilla montaa kirjaa viikossa tule luettua. 
Järjestelen kyllä yhtä jymyjuttua tässä savuverhojen suojassa.. saa nähdä miten sen käy. Hähä. 

Tänään tuli muuten Motonetistä mainoslehtinen jossa oli 650e kaikuluotain GPS 350e hintaan. Se on saatava! Ei ole kaiku näyttänyt puoleen kesään kaloja eikä nyt syksyllä enää syvyyttäkään kuin aina häivähdyksittäin. On se keväällä ilo pistää uusi kaiku tulille ja nähdä pohjanmuodot, kalat sekä vielä oma venekin rinnakkaisruudun kartalla. Prkl! Sitten kyllä on helppoa kaikki. Nyt pitää erikseen käsiGPS:stä verkkopaikatkin katsella. 

70kg kuhaa tänään 8kg hauki. Kahden päivän kalat. Lisäksi rysissä 30kg siikaa ja ehkä reilu 20kg muikkua. Siika muikku katosi taas. Toivottavasti palaavat.