Olen tässä hiukan lueskellut ja tehnyt tutkimusta kalastuksen ohessa. Uskon tietäväni mistä blogini suosion alamäki johtuu ja aion muuttaa suunnan jälleen nousujohteiseksi. Se vaatii suurta rohkeutta ja entistä nasevampaa tekstiä mutta tiedän kykeneväni siihen. Tämä kaikki on osaltaan suuri sumutus. Lupaan sumutuksen päättyvän kun muutostyö on valmis ja uusi aika astuu blogiini. 

Ensimmäiseksi aion nimetä blogini jälleen Krapula Journaliksi. Se olkoon Pohjantähtenänne ja odotuksenne ydinkipinänä. Se päivä on tuleva! Jos ei vielä aivan tänä vuonna niin viimeistään ensi vuoden puolella.

Ave Mariaa ja Hallelujaa kuulen jo vähäisten lukijoideni päästelevän suustaan. Vaimea äänten sorina ja satunnaiset yllättyneet kiljahtelut kaikuvat kaupungin öisillä kaduilla ja kotiseutuni metsissäkin rapisee. Pian, pian! Piemmin! 

Se olkoon tehtäväni nyt. 

 

Minun täytyy ensin tehdä muutamia asioita ja suorittaa hiukan keskusteluakin. 

Syyskalastus on hiljalleen suoritettu. Muikun mätikausi ehkä viikon jatkunee vielä. Sitten kyllä olisi vuorossa kuha ja made mutta taidan itseni pistää väkisin jäähylle ainakin vähäksi aikaa. En minä usko kaupunkeja kovin kauaa jaksavani vaan tekee mieli taas tuonne vesille. 

Eilen siirrettiin yksi rysä pahan onnen järvestä kolmanteen järveen ja huomenna ensi kertaa se kokemaan. Olisihan tuo jos välillä onni potkisi meidänkin suuntaan. Aika työntekoa ollut koko tämä syksyn muikkukausi. Ei ole kala uinut pyydyksiin. Leivässä on silti kestetty mutta mersuilla ei ajella. 

 

Itsekin odotan jossain määrin innostuneena Krapula Journal -muutosta. En oikein vielä ole täysin varma tulisiko minun ensin varmistaa rahallinen taustani vai antaa mennä suoraan. Uskoisin että pystyn journaloinnin välillä tiukan keskittyneesti jauhamaan pokeria 10-20h viikossa ja tekemään tarvittavat muuvit pitääkseni itseni taloudellisesti riippumattomana. Kelan asumistukea en laske riippuvaisuudeksi koska he eivät vaadi mitään muuta kuin ilmoituksen tuen jatkohalukkuudesta kerran vuodessa. Ja minähän ilmoitan että kyllä, pistäkää niitä rahoja.

Jatkan yhä sillä en viitsi mennä Vietnamiin sotimaan nyt koska siellä on niin riivatun vähän pelaajia.. korjaan: taistelijoita.

Karpaloa on kerättynä nyt noin kaksi sankollista. Kuivatustoimenpiteeni eivät ole oikein sujuneet. Tai kyllähän tuo sose koko ajan kuivuu. Olikohan tämä jo kolmas päivä eikä se vieläkään ole tarpeeksi kuivaa. Huomenna yritän kenties kuivata kokonaisia(keittämällä kuori rikottu) karpaloita. Uunin päällys alkaa olla jo täysi. Huomenna pitäisi myös syksyn viimeiset suppilovahverot kerätä.. ja myös sulloa uunin pangolle vettä haihtumaan.

 

Minulla on selkeä suunnitelma Krapula Journalin sisällön suhteen sekä vakaa näkemys syistä jotka johtavat blogin uudelleensyntymiseen. Nämä syyt kuitenkin kätken henkilökohtaisista syistä enkä tällä hetkellä ole varma tuleeko Krapula Journalista sittenkään aivan sellaista kuin se vahvimmillaan voisi olla, vaan päädynkö kätkemään tärkeimmät seikat omiin salaisiin muistiinpanoihini. Huomautettakoon että tällä hetkellä minä en tee omia salaisia muistiinpanoja. 

Kenties Krapula Journal voisi olla sensuroitu versio noista tulevista muistiinpanoista. Se on hyvä idea joka kannattaa pistää tähän muistiin.

Nyt luen vaikka Antti Tuuria hetken ennen sodan hurmeistä melskettä.