Viikon kuuma puheenaihe on se Greenpiece-jupakka sekä ennen kaikkea eduskunnan tiloissa tapahtunut natsitervehdys. Ajattelin että toiseen minun on otettava kantaa. Ensin mainitun kantani voitte lukea jo siitä kuinka mainitsen asian mutta tähän natsitervehdysasiaan minun on kyllä puututtava lähemmin. Analysoitava ja tarkasteltava asiaa joka puolelta.. näin kenties lopulta päästen totuuden porteille.

No vielä mitä. Kantani on että ketä kiinnostaa. Heil Hitler vaan itse kullekin. Hitlerin ihannointia ja juutalaisten tappamisen hyväksymistä. Aika, aika, aika, marginaalissa mennään kuulkaas nyt. Niin marginaalissa että ihmettelen kenenkään enää asiasta kiinnostuvan. Samperin lapselliset itserakkaat pölvästit! 

Miksei kukaan ajattele taulutelevision tulon aiheuttamaa vanhojen kuvaputkitelevisioiden muotoista jätevuorta! 

Siellä se jätevuori(ympäri keikahtanut) kelluu jossain Tyynenvaltameren pohjoisneljänneksellä kumautellen matkallaan vauvavalaita tainnoksiin, ja näin hukuksiin, sekä valuttaen jälkeensä toksista limavanaa joka tappaa kaiken merieliöstön joka erehtyy sitä vettä maistamaan.. JA MERIELIÖIDEN ON PAKKO MAISTAA SITÄ! Ne hengittää sitä vettä! 

I rest my case. Totuus on esitelty. Nyt on aika avata silmät! 

Puhumattakaan muista kammottavista seurauksista joita tuolla televisiovuorella on. Esim. ilmastomuutos(pahempaan päin), ylikansoitus, ruokapula, mineraalivajaus ynnä muu.