Laiskan pokerinpelaajan arki vol. 1.

 Aamulla herään kello 11.00 ja syön aamupuuroa hesaria lukiessani. Samalla pohdin jotain ulkopelillisiä asioita. Esim. että tehdäkö tili ei-ETA-sivustolle josta siis joutuisi maksamaan myös verot.

11.30 Käynnistän koneen ja peliohjelmat. Pelejä ei oikein ole mutta starttailen nyt kuitenkin pöytiä. Saan pari auki ja päätän etten jaksakaan pelata kun ei oikein hyvin ole pelejä varsinkaan omalla tasollani. Pelailen kierrokset loppuun. Häviän blindien verran eli n. 5$.

Hiukan väsyttääkin joten menen sänkyyn makoilemaan toivoen torkahdustakin. Mietin yhä tekeväni tilin ei-ETA-alueelle. Laskeskelen myös kuinka paljon verottaja sitten veisi kokonaisvoitoistani ja kuinka paljon kokonaisvoittoni nousisivat jos olisi tili ei-ETA-alueella jossa olisi pelejä myös aamun tunteina.

12.30 Menen taas koneelle ja käynnistän peliohjelmat. Nyt pelejä alkaa jo olla jonkin verran. Ehkä se tästä totean ja availen pöytiä kunnes 12 on täynnä. Pelailen tunnin. 

13.30-14.30 Syön hiukan välipalaa ja lueskelen sosiologiaa. Samalla pohdiskelen edellisen tunnin aikana pelaamiani ratkaisukäsiä. Myös jotain ratkaisemattomaksi jääneitä käsiä jotka vaivaavat.

14.30 Käynnistän peliohjelmat ja pöytiä availen sen viistoista(12). Pelailen tunnin.

15.30 Lueskelen hiukan Päätaloa ja käyn päiväunille. Pohdin yhtä vituiksi mennyttä pottia. Pelasin sen hiukan huonosti mutta lopputulema on se että en liian väärin.

17.30 Olen hiukan kuntoillut, syönyt, lueskellut ja tehnyt kaikenlaista laiskaa touhua. 

17.30 - 18.30 Katselen Pokerin statistiikkaohjelman käppyröitä ja statistiikkaa ja mietin kuinka saada voittomarginaalia hiukan isommaksi. Penni per käsi tekee jo 500 penniä tunnissa. Katselen myös päivän käsiä ohjelmasta ja tutkiskelen miten ne menivät. 

18.30 Availen taas pokerisoftia nettiselainten rinnalle ja pelailen puolivaloilla tunnin-pari. Aluksi sössin päivän voitot mutta toisen tunnin aikana parin hyväonnisen potin myötä nousen taas voitolle. 

21.00 Otan iltapalaa ja tokaisen meseen "So long sucka!". Sitten menen lukemaan Päätaloa. Aina kun käännän uuden aukeaman pohdin jotain menneen päivän pelisuoritusta. Tai sitten pohdin miten tällä runilla(kuinka pelit sujuvat) kuukauden lopputulema määräytyy. Tiedän ettei pokeria saisi ajatella kuukausipalkkaisena mutta minä nyt vaan ajattelen niin.

23.00 Tunnen oloni väsyneeksi ja pistän kirjan pois tarkoituksena käydä nukkumaan.

24.00 Pyöriskelen sängyssä ja pohdiskelen 18.30 - 19.30 tapahtunutta armotonta ryöpytystä. Pakko myöntää että pelasin kuin pullopersesika parissa isossa potissa. Kuitenkin minusta silti tuntuu sille että pelasin silti ehkä odotusarvoisesti positiivista peliä, nyt vain kävi paska tuuri. Tuskailen kun ei saa unta. Pitäisi kai alkaa kuntoilemaan enemmän jotta väkisin nukahtaisi. Tai ehkä peli olikin hiukan -EV. Päätän että peli oli odotusarvoisesti neutraali. Paremmalla tuurilla voisin siis olla rutosti voitolla päivästä kun nyt olen vain marginaalisesti. Mietin jos olisin kuun aikana voittanut ne pari(viisi kpl) ratkaisupottia niin olisi nyt puolet enemmän voittoja tältä kuulta. Kuitenkaan en ole. Menee varianssin piikkiin. Toivottavasti huomenna päädyn varianssin paremmalle puolelle ja voittoja ropisee kuin Veikkauksen Kenosta! 

Nukahdan jossain välissä.