Tiistaisin ei koskaan ole krapulaa.

Kesäloma sen sijaan on.
En tiedä mitä minun tulisi tehdä. Tarvitsen jotain. Illat voin pelata pokeria ja istuskella chatissa tai juoda olutta, mutta entäpä pitkät päivät?
Voisin lainata jonkun filosoofisen teoksen kirjastosta, tai sitten etsiä netistä jonkun koukuttavan tietokonepelin jonka ääressä nörttäillä päivät pitkät. Toisaalta myös Veikko Huovista olisi mukava lueskella päivän ratoksi. Ulos ei näes voi mennä koska siellä on märkää. Taivaalta tulee vettä, pisarakaupalla!

Tosin parasta mitä tähän hetkeen keksin on mennä istumaan paskalle, Urheilulehti käsissä. Voisin istua vessassa vaikka koko kesän. Jostain pitäisi vain saada riittävän ison kasa luettavaa. Lehtiroskiksesta! Vanhoja Karjalaisia ja Hesareita. Autokin olisi käytössä.

Lintuja laulelee ulkona. Ainakin yksi.

--

Sade loppui. Urheilulehti on puoliksi luettu jo.
Radiossa Jimi Hendrix laulaa Hey Joeta. Olettaisin. Pian se alkaa. Heyyy Joee.. kyllä. Itse hendrixi. 
Se Jimi Jimihän se sehän se tappoi ittensä. Veti paljon(vrt. liikaa) aineita jotka eivät ole hyväksi keholle. Ei niin pitäisi tehdä. Ei kyllä pitäisi.

Minut haastettiin painiotteluun. Eräs tuppikulli haastoi. Pitänee alkaa kova treeni. Ja ostaa oliiviöljyä jolla rasvata keho. Syödä ainakin 10 kananmunaa päivässä. MA Numminen suosittele 20:tä mutta kyllä minulle 10 riittänee. Tulee lihaksia.

Taidan aloittaa jurvotuksen nyt.