Luetut kirjat
Absintin ja tequilan sekaisin juomisen vaikutuksia, jälkitiloja, himoja ja lähentelyitä
Raittiusrintama
Helsinki 4000 - Uuden tien kulkija kohtaa menneisyytensä
Ihmisen mitta

Luettuja kirjoja en muista nyt. 
En viitsi nyt surffailla pornosivuilta alastonta takapuolta johon editoisin punaisia nauhoja ristiin rastiin pyrkiessäni kuvaamaan mielikuviani muistoistani, eräänlaisia muistikuvia jotka ovat absintin tärisyttämiä. Mulkun kourinnan voin mainita mutta järki palasi päähän enkä nyt viitsi enempää avautua.  Asiat jatkuivat unen puutteella ja yhä olen siinä. Pian alan nukkua ja elämät vaihtuvat.
Raittiusrintaman teesit tulisi uusia viime kesän jäljiltä. Tai mitä minä hourailen. Teeseissä ei ollut mitään vikaa. MINUSSA oli vikaa. Olin heikko! En uskaltanut olla vahva eli rohkea. Rohkeus on ainoa tie Raittiusrintaman voittoon. Minä en ole rohkea.. mutta tahtoisin olla. Siksipä Raittiusrintama ja pyristelyni. 
Helsinki 4000 tapahtumassa pitäisi olla ihminen jonka elämän Raittiusrintama on mullistanut. Toivoisin kohtaavani hänet - peilissä - olen silti skeptinen enkä murru vaikka joudunkin pettymään.
Ihmiset ovat onnettomia koska he ovat kadottaneet mittansa. He pyrkivät ylittämään voimansa ja kykynsä. Pitää tehdä vain mittansa verran asioita ja pitää asiat mitassaan.. ai perkel selkä hajoaa nyt.
Jatkan ihmisen mitasta ainakin joskus toiste. Se on hieno ajatus kunhan vaan saan purettua sen sanoiksi. Miettikää nyt kun ihminen hoitaa toisia työkseen eikä ehdi päivän aikana edes syömään eväsruokiaan. Ei ole tarpeeksi henkilökohtaa. Siinä ihmisen mitta on ylitetty roimasti ja nyt sen lisäksi, että tämä työntekijä on kiireen vuoksi onneton, on hän myös nälkäinen.Tämä esimerkkinä ihmisen mitasta ja sen tärkeydestä.
Ihmisen mitasta puhuessa nyt KUKAAN ei voi sanoa että ei ole rahaa ja siksi ei voida palkata lisää hoitohenkilökuntaa. Jos tälla tavoin puhutaan niin 
taas on menty yli ihmisen mitan. Miksi ihmiset eivät tee niin kuin he toivovat itselleen tehtävän.
Se aloituksena ihmisen mitasta. nyt luen ja koisin