Luin Johanneksen nuoruudesta ja sitten vähän Sartresta ja katselin kuvia kanssa. Sartren kuvia, en eroottisia. Olisi muuten ollut Sartre paljon parempi eroottisilla kuvilla ! Vinkkiäni saa vapaasti hyödyntää.

Näiden katselu- ja lukukokemusten jälkeen suljin valot ja silmät. Uni tuli tuli tuli.. ei tullutkaan ! Nousin ylös ja pohdin asioita vessassa. Elämä kaikessa monimuotoisuudessaan vilisti silmieni editse ja lävitse ja taa'itse ( onpa muuten monta itseä ) enkä kuitenkaan nyt saanut mitään kiinni. Kuitenkin elämä on nähty ja tulevaisuus tulee. Kuten tavallista.

Elämää pohdittuani tulin tulemaan että nyt on päästävä tutkimaan mitä Internetissä on tapahtunut  reilun tunnin poissaoloni aikana. Mitäkö? voisi joku kysyä. No minäpä heitän filosofisen vastakysymyksen ilmoille: Ai mitäkö? sinä kysyt? .. no arvaapa uuvvestaan, NO EI NIIN YHTIKÄS MITTÄÄN ! 

Nyt sitä olen vailla suuntaa ja tehtävää. 

Auttakee. 

Paitsi keksin toki että kirjoitan salamyhkäisen yöblogauksen. Tai eihän tämä salamyhkäinen olekaan vaan lisäsin sen vain jotta lukija odottaisi jotain maailmaansa ravistelevaa tai edes vähän kutittelevaa.

Ehkä keksin tähän loppuun jonkin hienon pohdinnan.

Itseasiassa minulla on mielessä yksi juttu joka olisi hieno ja josta varmasti moni saisi hyviä vibraatioita. Harmi kun päätin että taas kerran minun pitäisi vähentää "mutta" -sanan käyttöä. Olen sen orja. Ainainen mutta.. kaikki on epäselvin. Palatakseni asiaani. Hyviä vibraatioita oli siis luvassa jokaiselle maailman ihmiselle, tai ainakin jokaiselle ajattelevaiselle ihmiselle. Ah, niin nämä vibraatiot olisivat olleet myös sellaisia että ajattelun lisäksi ihmisellä vibraatioita saadakseen olisi pitänyt olla kehokin, ruumis, vartalo, sielun temppeli ! Oletan että jokaiselta sellainen löytyy.-isi.  

Asiahan siis menisi näin että jaaa jaaa jaa, sitten, jaa juu jaa jaa, hehe, hih hih, jaa'a juu juu, kohinaa , jaa juu juu juu'u juuuuu! aha, hmm, jaa jaa jaa..

Se siitä. Uskon että ymmärsitte mitä ajoin takaa.