Kaksi kirjaa:

Eino Pietola - Läpimurto länteen

Kalle Päätalo - Mustan Lumperin raito

Eilen lukaisin kertaistumalta tuon Pietolan kirjan alusta loppuun kun oli talo 4-5h sähköttä. Onneksi taivaallinen valo valaisi vielä niin että pystyin lukemaan. Oli muuten yksi parhaista, ellei paras, lukemani sotakirja. Toimintaa oli, ja hurttia huumoria vähintään yhtä paljon. Varsinkin pikakiväärimies .. Konttinen? Konttila? joku semmoinen, oli aivan mainio tyyppi. Se vaan selkä suorana paineli menemään ja pikakivääri nakutti ja ukko nauroi BUHAHAAA! Säikähdin että Pietola on täysi kusipää ja kirjan suurimman sankarin tappaa loppuhuipennuksessa mutta onneksi usko ihmisiin säilyi eikä Pietola mennyt sitä tekemään. Konttimies oli rautaristinkin saanut ja aina puheli että sai sen kun teki sakuille kirveenvarsia.. hehe, oli se vaan mainio mies!

Kesälomasuunnitelmat kaatuvat niskaani. Tahtoisin roadtripille, Turun MegaBailuihin sekä Konemetsään. Roadtrip toteutuu 100% varmuudella, MegaBailut 75% ja Konemetsä 48%. Joten ihan hyvälle näyttää. Sitten onkin jo .. heinäkuu! VASTA heinäkuu.. Kiihkeästi täytyy hengittää kesäkuussa jos Konemetsäkin toteutuu. Päälle toki vielä juhannus, voe perkele. Nyt yritän niellä enempi mitä kitaan mahtuu.

Heinäkuussa sitten uudet suunnitelmat on kudottava. Oikeat ristilukin verkot kiäh kiäh.. KUKAAN, toistan, EI KUKAAN, pääse pakoon!