Olemme Lossien kanssa ikämme pelanneet Exile- / Avernum-pelisarjaa ja tänä vuonna ilmestyi Avernum 2 : Crystal Souls. Nyt on sitä pelailtu ja nautittu suuresti hienosta pelistä. Tänään sitten jäljellä oli lähinnä enää vihollislaumojen kenraali ja päähidalgo. Aamulla heräilin rauhassa ja verryttelin jänteitäni ennen tuota suurta kohtalon taistoa. Miekka lävisti oikeaan, nuolet vasempaan, taiat möyhensivät kenttää koko leveydeltä ja pian viholliskenraalit kätyrit olivat hiilhtyneinä kasoina jaloissani. Jäljellä oli enää mahtavista mahtavin, demoninen Karsad, paha mies, puoliksi demoni! 

Karsad.jpg

Taisto raivosi aikansa. Kertaakaan ei tarvinnut edes loadia ottaa. Hiukan oli tuuria matkassa kun miehistöni alkoi olla jo kanveesissa mutta niinpä oli Karsadkin ja maagini sai vielä kaksi loitsua ilmoille joista jo ensimmäisellä kellisti tuon perkeleen punaposkisen valkopartaisen huru-ukon! Ylläoleva mitali oli palkkiona. Lisäksi toki muut asiaankuuluvat jutut.. Mainetta, naisia, rahaa, tontteja..

The End.

 

Aamulla soitti taas joku yritysrekisterikauppias. Monta niitä tähän pieneen maahan oikein mahtuu? Sanoin aikamoisen suoraan että joo ei ei ei! Lisäsin toki että ei mitään henkilökohtaista. Nainen jutteli että mutta ethän sinä ole vielä edes kuullut mitä minulla on sanottavaa.. Joo ei! 

Meinasin jo kirota taas tässä blogissa heitä mutta äskempä soitti jonkun paikallisen yrittäjäjärjestön mies. Ensimmäinen suhkot järkevä myyntipuhelu. En kyllä mihinkään liittynyt. Lupasi kohteliaasti mailiin pistellä tietopakettia ja kertoi heti alkuun jäsenyyden vuosihinnankin! Taas se nähtiin että ei ne akat osaa mitään myydä.. mutta heti kun mies soittaa niin järkevältä kuulostaa. Eikö?