Viimeisimmän blogaukseni kommenteissa suuresti kehuttiin Herra Aappoa ja hänen teostaan maallistumisen lopusta. Niin se menee ihmiset. Kuunnelkaa naatin lukuehdotuksia ja näette suuria asioita vielä mitättömien elämienne aikana! Sillä naat on tietoniekka vailla vertaa. 

Luojalta jäi tähteet käsiin kun naat tapasi rastatytön ja heti seuraavana iltana(olettaisin) rastatyttö päätyikin aivan väärän miehen seuraan. Naatin tavattuaan hän oli täysin vastustuskyvytön vastakkaisen sukupuolen lähentelyille ja näin naat jäi nuolemaan näppejään oltuaan väärässä paikassa väärään aikaan. Katkera on tämä elämänkoulu! Luojalta jäi vain tähteet. Ja kyllä, nuolin jo sormeni. Seuraavaksi pesen hampaani. 

Eipä sillä. Oli sangen mukava juhannus hyvässä seurassa. Bepop tuli nähtyä perjantaina. Lauantain minä sitten raitistelin yhä hyvässä seurassa ja se olisi sangen mukava päivä. Iltakin oli mukava vaikka mukava seura alkoi jo humaltua melko vahvastikin. Sitten minä kävin nukkumaan. Sunnuntai aamulla kokkailin pihvit ja wokit krapulaisille ja pian jatkoinkin matkaani kohti nykytodellisuuttani.

Olen maalla kalastelemassa melko rahatonna. Piti myydä loput rahasto-osuudet jotta sai karkkirahaa ensi viikonlopuksi. Toisinaan vituttaa tämä rahattomuus kun porvarit urputtaa köyhyydestäni. "Hae toimeentulotukea." Hae itse kyrpä perseeseesi!