Tuossa kahdentoista maissa kuun valo paistoi verhojen välistä lattiaan, sohvaan, lattiaan ja sänkyyni. En minä kyllä tiedä onko täysikuu. Kattotyömaalla viime viikon perjantai-aamuna näytti täysikuulle. Voiko se muka taas olla? Vai olimmeko silloin jo etuajassa.

Täysikuu tuli mieleen koska on toinen yö putkeen etten nukahda. Päiväuniakaan en ole nukkunut mutta silti ei tule uni silmään. Ehkä olen vain nukkunut edellisen viikon liian paljon. Eipä siinä mitään. Jos ei nukuta niin ei nukuta.

Olen kuitenkin väsynyt mielestäni.Siksi en uskalla pelata pokeria. Väsyneenä ei osaa käsitellä tappioita yhtä hyvin. Toki voihan sitä voittaakin mutta jos häviää niin voi hävitä kerralla enemmänkin. Ei jaksa ottaa riskiä fiilisten pilaamisesta. Pirteänä sitä pelaa sen tunnin-puolitoista ja ottaa sen mitä peli heittää eteen. Jos häviää niin häviää - ensi kerralla sitten taas voittaa korkojen kera kaiken. Väsyneenä sitä puree hammasta ja miettii että MIKSI AINA MINÄ!? ja pelaa hampaat irvessä kunnes on häviöt paikattu. Siinä on suuri todennäköisyys vain hävitä lisää ja purra lisää hammasta. On sitä joskus sellaistakin tehty.

Tarkastan nyt jostain nettikalenterista mikä kuunvaihde on.