Toissapäivänä ideansa saanut, ja eilen syntynyt, Raittiusrintama toimii vielä vahvasti vaikka muita jäseniä tai varsinaisia sääntöjä ei vielä olekaan olemassa. Varsinainen perustamiskokouskin on pitämättä. Totta puhuakseni Raittiusrintama on ehkä enemmänkin mielentila kuin mikään varsinainen raittiusjärjestö. Vaatimukset Raittiusrintamaan pääsylle ovat sangen kovat enkä usko näillä näkymin että muita jäseniä voisin kelpuuttaa.

Yksi Raittiusrintaman pää-aatteista on ettei osteta kaljalavoja tai viinapulloja. 

Kummallisinta tässä on ihmisten kova vastustus, vaikka olihan se selvää heti alusta lähtien. Wotzon ja Lossukan tapaiset lortot eivät KOSKAAN voisi päästä jäseniksi Raittiusrintaman kovaan aatteelliseen ytimeen. Tai ehkä ajan kanssa hekin ymmärtävät että Raittiusrintaman tie on hyvä tie.

Minun on myönnettävä että on olemassa salattuja teesejä. Viime yönä en meinannut unta saada kun teesit ja mietteet hyrräsivät mielessäni valtoiminaan. Salatut teesit ovat salattuja koska niitä ei kerrota tässä. Pitäisi olla päiväkirja sellaisia asioita varten. Tai SALAINEN Raittiusrintaman teesinurkkaus. 

Pitäisi kyllä pieni muistilista salatuista teeseistä tehdä: Koulutuksellisuus, seksuaalisuus, filosofisuus, ahkeruus sekä maailman parantaminen. 

 

Aika haparoiva ensiesitys tuli. Kaikki vielä niin tuoreena ja sekaisena mielessä. Yöllä ei harmikseni ollut kirjoitusvälineitä. Silloin keksin kaiken uuudelleen. Lähinnä pyörän. 

Ja sen minä vaan tahdon TE JUOPOT JA PAHOLAISEN LAPSET TEILLE sanoa että Raittiusrintama ei lannistu !