On taas eräs viikko aluillaan.
Olen tässä heräillyt tunnin verran jo, ja pian kai voisi lähteä joksikin aikaa halkoja hakkailemaan.
Mukavasti on aika rientänyt täällä kotipuolessa. Viisi päivää.
Perjantaina ehkä palaan Joensuuhun ja juon hiukan alkoholia.

Niin, sain pokerinkin sujumaan lopun häämöttäessä.
Ensin 10h noin 1000$ tappiota, ja sen jälkeen 6-7h 2000$ nousua. Kuukaudessa siis vain vajaa 17h peliä. Kylläpä maittoi hyvälle tuo nousu. Olen taas antanut itselleni luvan haaveilla rahasta. Tappiolla ollessa sitä lupaa ei ole.

Kesä etenee ja lämpö nousee. Lauantaina varmistui lähtöni Ilosaarirokkiin. Menen siis itse alueelle. Jännittävää. Millaistakahan se on? Kenties katson puolikkaan musiikkiesityksen ja sitten hiuksiani raastaen, äänettä kirkuen, juoksen porteista ulos lähimmän kaljaa juovan hampparin luo ja ostan 5e hintaan kaljapullon. GUL GUL GUL AAH AAH VAPAUS!
Toisaalta on aina mahdollisuus että Rentolavalla on nättejä tyttöjä joita voin istuksiessani katsella. En kyllä usko että on niin nättejä että viinanhimoni unhoitan - ja kyllä - vihaan niitä festareiden juoma-alueita.
Harmi elintason nousua. Saatan tänä vuonna jopa erehtyä festarijuottolaan 4e kaljaa ostamaan. Hyi minä!

Jurassicrock on myös tulossa ajallaan. Reilu kuukausi aikaa enää. Sielläkään ei saane kuljettaa alkoholia itse festarialueelle. Täysin typerän edesvastuuttomia sääntöjä! Tahdon nautiskella humalastani rauhassa.