Jabadaba! 

Muutot alkaa hiljalleen olla muutettu. Enää puuttuu nuo kämpän isot mööbelit. Jonkun rotevan miekkosen tai naikkosen kun saan avukseni niin sitten loputkin saan uusille kotikonnuille roudattua. Varkauden hyvästelin sunnuntaina. Sinne jäi tyhjä kämppä. Ei paljoa muuta.

Perjantaina tuli yllätyslähtö Varkauteen ja hiukan ryyppäsimmä. Ei me paljoa mutta toki sen verran että kaljanpaskasta tuli heikotusolo seuraavaankin päivään. Yksi kaveri suuteli jotain hekumallista blondia. Voi ihme! Sitten se blondi lähti eri baariin ja me toiseen. Minä sain melkein jotain humalaisen tummatukkaa vähän hiveltyä mutta karkasi.. karkasi karkasi. En iljennyt sen suuremmin lähennellä vaikka paikka olisi ollutkin. Nuori neitonen oli. Viatonkin varmaan! 

La-aamuna sitten krapulan pyörteissä kannoimme kamaa autoon ja yksin loput sunnuntaina jo toettuani kantelin autoon. Kämpän siivoaminen oli kyllä yllättävänkin iso urakka. Hyvä vain että uusi kämppä pienempi niin vähemmän siivoamista. Ensi kerralla voisi harkita sitäkin että jo hiukan etukäteen siivoilee.

Nyt odotan tässä ryyppäyskutsua. En tiedä tuleeko sellaista kun Wotzobeckikin aikoo karata kaupungista MINUN KOTIKONNUILLENI! Saakelin jätkä ajelee pitkin Suomea aivan väärään suuntaan. Mutta saa nähdä. On mahdollista etten ensi viikonloppuna mihinkään lähdekään vaikka kutsu tulisikin. Nyt kyllä on kovasti menohaluja. Ei tuollainen yhden illan meno taita minua. Juhannuskin unohtunut jo aikaa sitten. Kerran vielä poijjaat!