Nukk voi lukea otsikon "Nukattomat yöt".

Maanantaiaamuna heräilin suhkot pirteänä ja pokeria vajaan tunnin pelailin kevyesti muutaman kympin netoten. Kaikki hymyili minulle ja asiat olivat hyvin.

Nyt kolme aamua myöhemmin torstaina olen nukkunut hyvin hyvin huonosti enkä ole uskaltanut koskea pokeriin tuon maanantaiaamun jälkeen. Tuntuu että unet vain huononevat yö yöltä. Makailen vain sängyssä unettomana. Onkohan nyt täysikuu? En saa edes päiväunilla nyt oikein unta. 

Pakkohan minun on varmaan kohta läsähtää kasaan ja nukahtaa. Menee varmaan sitten pari-kolme päivää ihan vain nukkuen. Nytkin silmiä vähän kaihertaa vaikka tuossa yritin päiväunia nukkua pyöräilylenkin päätteeksi. Ei toivoakaan. Liekö edes torkahdin vaikka puolitoista tuntia sängyssä makoilin.

Tämmöistä tämä joskus on. Viime kerrasta onkin aikaa kun näin unettomaksi on vetänyt.

Ensi viikolla kuitenkin viimeistään asioihin tulee muutos kun alkaa iki-ihana talvikalastuskausi! En malta odottaa. Tarkoitus oli jäädä nyt viikonlopuksi tähän kämpille ja keskittyä pokeriin mutta paskaakos siitä näin väsyneenä tulee. Ei tee mieli avata softia. Toisaalta näin väsyneenä ei oikein Joensuukaan houkuttelisi. Ehkä vain tahmailen tässä koneen ja kirjojen väliä ja odotan sitä kalastusta.

Henry MIlleriä lainasin tänään kirjan. Sitten olisi tuo .. toinen kirja. Niitä lueskelen ja odotan. Tulevaisuus näyttää hyvälle. Minulla on yksi salasäätökin. Tai kaksikin jos tarkkoja tahdotaan olla. Mutta säädöt järjestykseensä. Yksi on aina ensimmäisenä.

Nyt.. mitähän nyt.. en tiedä. Ehkä laitan Burtin leffan pyörimään..