Uni tuli ja meni. Voihan pökö.

En ole urheillut  nyt kahteen kokonaiseen päivään. Hiljalleen alan rähjääntyä ja käydä räjähtäneeksi. Tänään on pakko ryhdistäytyä. Miten tässä nyt näin kävi vaikka join vain yhden oluen? Viina vie miehen turmioon! (puhumattakaan bf vietnamista..)

Heräilin tuossa kolmelta. Lueskelin Veijo Meren Everstin autonkuljettajaa hetkisen ja sitten päätin käydä takaisin maate. Sammutin valot ja sytytin valot. Ei tule uni arvelin. Syöpöttelin pari piirakkaa ja juopotttelin lasillisen piimää. Sitten luin .. pää tyhjänä .. Marcovaldo -nimisen teoksen loppuun. On kyllä pirun hyvä kirja. Paroni puussa laatua. Sitten sammutin valot ja kävin nukkumaan. Sitten sytytin valot ja arvelin ettei uni tule. Menin suihkuun sen sijaan. Juuri ennen suihkuun menoa laitoin tietokoneen päälle. Kun tulin suihkusta käynnistin pokerisoftat ja menin jo istumaan yhteen pöytään. Aattelin kuitenkin että olenpas pöhnässä kuitenkin ja sammutin saman tien pokerisoftat. Nyt olen tässä lueskellut foorumeita ja selaillut yön uutisia. Sangen vähän uutisia näin öisin. "Pimeää on." "Huominen tulossa." Siinäpä ne.

Eilen tosiaankin sain jotenkin pokerin summailtua -50e tappiolle. Siis koko kuukauden. Kiero fiilis kun mikään ei suju. Olen vähän avannut peliä ja alkanut tekemään peliliikkeitä. Ne tuottavat pitkässä juoksussa, tiedän sen, mutta nyt kun kaksi isoa liikahdusta törmää vastustajaan nutseihin niin voi vittu kun pännii. -400$. Tietty jos tuurit olisivat myötä olisin takaa tullut ohi ja olisi +800$. Se olisi vaatinut kahta noin 33% voittoa. Osuu sitten joskus taas. huoh.

 

Aivan sattumalta laulaa Neil Young. No en jaksa enempää tähän nyt paneutua. Esimerkiksi tähän mikä on laulun nimi ja mistä on puhe. Paitsi olen jo sen aiemminkin maininnut tässä postauksessa. 

Aiemmin tuossa ajattelin, liekö sängyssä makoillessa vai missä?, että niinno, enpä jaksa siitäkään sen enempää. Salamietteliäisyys jatkuu.

En muista teinkö tammikuun alussa vuodelle suunnitelmaa. Pitääpä tarkastaa.