Raskasta on kyllä kalastus toisinaan voi jumankauta juu nääs päivää! 

Kalaa tuli suuresti kiloja ajatellen mutta kyllä nyt jäi euromääräisesti hiukan uupumaan jos vertaa työn raskauteen. En edes muista milloin viimeksi olisi ollut 8h päivä. Siitäkin 7h järvellä. Jumaliste! Liian kovvoo hommoo.. alkaa jo kohta oikeastikin napsahtelemaan hartiat ovenpieliin kotiin tullessa. Eihän siinä väsymyksessä mitään pahaa mutta selkäni on vaarassa katketa. Se on huono juttu se sitten. 

Aivot puoliksi jäässä sitä alkoi miettiä että pikkuhiljaa pitää saada oma kalanjalostus ja suoramyynti pyörimään ja keskittyä luksustuotteisiin joilla saa mahdollisimman korkean tuoton per kalastettu kilo. Vähän kevyempää on savustella ja jauhaa kaloja kuin niistä järvestä nostaa. Noita tämänkin päivän kaloja voisi huoletta pari vuorokautta käsitellä. Eli saisi kolmen päivän palkan. Nyt saa vain yhden. 

Siinä mietteeni.

Olen tässä lukenut 3 kirjaa päivän aikana. Olen kova luku-ukko! Jokaisessa ollut 10 tai alle sivua jäljellä . Eipä ole enää. Alistar Macleanin Alaskan mustan kullan aloitin ja onhan se kyllä tuo Maclean tuollaista sujuvaa jännäröintiä. Tulisi varmasti luettua paljon enemmän kirjoja jos keskittyisi vain kevyisiin romaaneihin. ..kuten Kalle Päätaloihin! 

Täältä tähän.