Ei ollut tämä viikonloppu yhtä tuottoisa mitä edellinen pokeriviikonloppu, tai lauantai. Tiesin ettei kassa kestä paskaa päivää ja nyt se tuli. 

Pokerit loppunevat tähän ellei nyt satu ihmeitä tapahtumaan. En usko. 

AA vs QQ jne isoja epätodennäköisiä potteja hävisin muutaman putkeen ja siinäpä se. 

Turun reissu nyt ainakin peruuntui tältä kesältä. Myöhemmin toki eri asia. En tiedä jaksaako nyt Joensuuhunkaan. Ei paljoa kiinnosta tällä hetkellä. Ehkä parin päivän kuluttua on paskan maku jo huuhtoutunut suusta.

Sinällään sai rahat mennäkin kun elokuun jälkeen oli tarkoitus kääriä kesä pakettiin ja alkaa kalastamaan enemmän. Aika aikaansa ja nyt ryhdytäänkin sitten täysipäiväisesti kalastamaan. Vähän ajattelin että jos sen syyskuun olisi vielä voinut pokerilla sinnitellä mutta ei sitten varmaan. Kyllähän tuo vähän harmittaa mutta eipähän tarvitse krapuloista kärsiä nyt kun on motivaatio(rahan puute) keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Pitää nyt käydä sitä starttirahaa hakemaan varmaan tosissaan. Se kun alkaa olla sovittuna niin sitten voi taas harkita rahan tuhlaamista eli kaupunkireissuja.

Kyllähän tämä hiukan jänskättää mutta eihän sille mitään mahda. Kolmisen vuotta on tullut vain pokerirahoja tuhlattua ilman kunnon pelaamista. Tiesihän sen että näin tässä käy. Arvelin että keväällä olisi jo rahat loppuneet mutta kiva kun sai vielä kesän sinniteltyä ja laiskoteltua. 

Nyt joku leffa pyörimään tai vastaava..