Luin päivän Karjalaista ja kukas muu kuin kokoomuksen Häkkänen komisti etusivun nurkkaa vaalimainoksellaan. Työpaikat ja turvallisuus ovat hänen ja heidän päämottonsa. Tuli siinä heti mieleen että näissä vaaleissa jokainen joka mainitsee sanan turvallisuus on räikeä ja hävytön populisti. Teki mieli sillä siunatulla hetkellä räväyttää turpiin tuollaista iljettävää populistia. Vielä kun salaa Natoasiaa edistäisi(kuten varmasti tekeekin) niin ai jai..

Tämä ei ollut pelkästään kokoomusta vastaan siis vaan jokaista Ukrainen tilannetta populistisesti lähestyvä. Hävetkää! On tässä maailmassa tärkeämpiäkin asioita. 

 

Luen muuten sitä aiemmni mainittua Aapo Riihimäen Maallistumisen loppu ja uusi ihminen  -kirjaa. Alku ainakin ollut hyvinkin tiukkaa settiä. Haastan kaikki lainaamaan kyseisen teoksen ja avaamaan silmänsä! Haaste oli erityisesti suunnattu vasemmistotaistelia Lossielle jolla ehkä ainoana on oikeasti munaa lainatakseen tuo teos. Teoksessa kerrotaan totuus markkinataloudesta ja ihmisen todellisista pyrkimyksistä.