Raittiusrintama on heti syntymästään asti joutunut kohtaamaan suuresti ennakkoluuloja ja suoranaisten typerysten perusteetonta panettelua. Itse Raittiusrintamaa perustaessani luulin että suuret kansanjoukot tervehtisivät riemulla elämänsä pelastajaa ja päämäärää - - Kuinka väärässä olinkaan. Yhden yhtä tukijaa en ole vielä saanut. Sen aikakin tulee vielä. Olen Varma.

Itseäni riepovat lähinnä erilaiset sisiliskon kolmihaarakieliset panettelijat ja juudasmaiset kierosilmäiset selkäänpuukottajat. Ymmärrän kyllä että alkoholismin(lue saatanan) ote heidän sieluistaan on luja ja varma, mutta minä en ymmärrä että eikö nyt Raittiusrintaman valo muka ole riittävän kirkasta heidän suorastaan mustiksi saakka kaihiutuneita silmiään valaisemaan. Eikö? Perkele minä heitän valot silmiinne ja kusen päällenne ! Parantukaa ! 

Jotta vainoni ja nuhteeni ei koskettele pelkästään laajoja kansanjoukkoja niin tahtoisin näin lopuksi osoittaa oman osionsa yhdelle pääpakanoista eli nimimerkkinsä takana piiloittelevalle Mörphille, kuka hän sitten todellisuudessa lieneekään.. kenties joku naapurin hiljainen mummeli, kenties se äkäinen kalakauppias, tai jopa julkisuudesta tuttu Paavo Väyrynen. Mahdollisesti hän voi olla myös naapurin hiljainen atk-ammattilainen tai sitten härskejä juttuja tumpistaan kertova rampa kirjailija..

No asiaan.. 

Raittiusrintama vastoin Mörphin oletuksia ei aja täydellistä raittiutta missään mielessä. Johan Jubileen toisen kirjan kolmannessa jakeessa sanotaan "Eikä heidän, jotka ovat löytäneet sielustaan kipunan, tule iki kuuna, tai kuun jälkeenkään, olla himoisessa tilassa ja sen jälkeisessä tilanteessa jossa he katuvina katsovat käteensä ja huomaavat saatanan paperin polttavan nyt jo likaisen känsäiseksi muuttunutta kättään, paperin jossa lukee "ALKO - Ovh 79,90mk - Tasavaltaviina 7dl", ja tämän jälkeen jo pyhästi katuvaisessa tilassa tuntevan kädessään suunnattoman painon, kuin synnin entisen pelastajamme Jeesuksen seljässä vuonna -27, painon jonka edessä ei suurinkaan paholaisen alkoholisti ole kestävä, painon jonka fyysinen puraisu on sitten katumuksen voimasta kädestä kirpoava ja tuon Perkeleen talon lattialle räsähtävä ja kaiken kuolemannektarinsa ympäriinsä roiskuttaen, kuitenkin sieluun jättäen maailmaa suuremman mustaakin mustemman lyijyroiskauksen Perkeleen spermaa, joka koostuu tuhansista ja miljoonista mädistä sielumadoista jotka jäävät jäytämään ja puremaan.. "

Selvästikin kyseisessä jakeessa kielletään vain viinapullojen ostaminen alkosta. On olemassa koulukunta jonka mukaan alkosta ei saisi ostaa Tasavaltaviinaa mutta muun viinan ostaminen olisi sallittua mutta itse pidän sitä saivarteluna ja koko uskonjärjestelmän rakenteen tarkoituksellisena horjuttamisena. Mikä selvästikin on Perkeleen työtä !

Jos vastustajani, älykääpiöityneet imbesillit, eivät vielä tajunneet niin selvääkin selvempää on etttei viinan juontia missään mielessä kielletä ainakaan edellisessä jakeessa. Ja koska olen pyhien tekstien ainoa tuntija niin voin luvata ettei sitä missään muuallakaan kohtaa suoraan kielletä. 

Porsaita olemme ja porsaanrei'istä tykkäämme juoksennella. 

En nyt tohdi enempää avautua kun luulen ettei kukaan jaksa lukea sanomaani.