Ei tule uni silmiin perkele.

Joten tässä sitä vaan valvotaan nyt.

Tällä viikolla teen suunnitelmat ensi vuodeksi. Suunnitelmissa ainakin osansa saavat urheilu, pokeri, Kalle Päätalo sekä ruoka. Viina.. noh, sitä pitää vielä miettiä. Ehkä sekin saa jonkinlaisen osan.

Keskiviikoksi yritän luoda salaisia suunnitelmia joiden ansiosta muistaisin jotain baarissa olosta. Enköhän minä kuitenkin epäonnistu taas. Mikäpä siinä. Boolia ainakin aion tehdä. Toivottavasti maistuu kavereilla niin itse ei voi juoda niin paljoa.

Unta tahtoisin. Harmillista on valvoa. Olen valvonut aivan liiaksi nyt reilun vuorokauden aikana. Ikävää on jos uni tulee keskiviikkona.

Katsotaanpa.. mitähän minulla olisi vielä sanottavaa. Ehkei mitään. Tuota Hajime No Ippoa samalla katselen tässä. Inspiroiva tv-sarja. Kerrassaan. Verta pitää saada valumaan suusta.

Aatto lähenee. Asiat(viina) voivat kallistua suuntaan jos toiseenkin. *lyö nyrkkiä käteensä*. Eräänä päivänä vielä kellistän haluni! Jotkut luovuttavat ja tukeutuvat Jeesukseen. Luovuttajat.

Viime viikolla sain taas yhden Päätalon luettua. Tuossa olisi toista ehkä 20 sivua jäljellä. Tuon lopettelen kohta. Hiljalleen kymmenes Päätalo sieltä lähenee kirja kirjalta. Ensimmäinen etappi saavutettu sitten. En kyllä nyt hahmota yhtään että monta olen lukenut. Yli 5 kuitenkin. Ehkä jopa 8? En ole varma. Huomenna jos kirjastoon eksyn niin voisi tarkastella asiaa.. Tai tarkastelenkin wikipediasta. :) Heippa. Öitä.