Asentelin tuossa pari peliä tietokoneelle kokeillakseni. En kuitenkaan innostunut pelaamaan. Vähän kokeilin mutta lainkaan en syttynyt. Jonkinlainen turhauma vaivaa nyt. Pokeria en ole tänään pelannut vaikka sitä kenties pitä-isi vähän vielä paukutella. Tai jos tulee tappioita niin sitten vähän enemmänkin. Eilen ja toissapäivänä kuitenkin tunnin verran yhteensä pelasin ja melkein kuukauden rahat jo sain. Se on hieno ja mukava asia kun on tuurit kohdillaan. Jotenkin paskalaiskuus vaan vaivaa eikä jaksaisi pelata säästöön rahaa. Tai edes tuhlattavaksi. Ei oikein ole mitään mitä minä tarvitsen. Siis mitään sellaista jota rahalla saisin. Toki oma mökki olisi mukava mutta mitäpä minä silläkään. Ei tässäkään asunnossa kylmä tule ja kaupasta saa ruokaa sen minkä jaksaa kantaa. Lisäksi luojalle kiitos kirjastoista. 

Tänään aattelin että voisi Uuden testamentin lukea kunhan muut lukemiset saan käsistäni. Raamattu olisi kätevä kirja matkoillakin. Menee pieneen tilaan. Tuo oma raamattuni tuollainen pieni taskuversio vieläpä.

Turhauma lie tulee siitä kun ei tarvitse tehdä mitään. Olkaa te onnelliset joilla on sisäinen polte ja palo, kova aate ja halu toteuttaa sitä mitä sitten tarvitseekaan toteuttaa. Itse voisin vain makoilla sängyssä ja kaikki olisi hyvin. Näin istuallani tulee turhauma aivoihin enkä oikein osaa olla.

Syksyllä kyllä väkisin yritän pelata pokeria vähän enemmän. Jos kerrankin olisi onni myötä ja voittaisin pidempikestoisesti.

Ulkona on noin puolimetrisiä voikukan varsia. Maaperään on varmaan kaatunut jotain doupingia. 

Turhaumaan auttaisi myös velvoitteet kuten vaimo ja lapset. Joutuisi työskentelemään muita elättääkseen. Sitten joutuisi ähkimään jo ainakin puolet enemmän hoitaakseen hommat. Puhumattakaan asuntovelasta. Se vasta olisi nokkela tapa väistää turhautumia. Toisaalta edellämainitut voivat luoda myös uudenlaisia turhautumia.

Turhaa on tämä istuminen tässä. 

Uusisuomi sanoo että aurinko on menossa nukkumaan. Sitten tulee jääkausi ja maailmanloppu. Tämä ei ole mitään spukiolaatiota, vaan tiukkaa faktualiaatiota. Alle 10 vuotta lie siihen menee. Sen jälkeen ei ole turhaumaa kun joutuu taistelemaan kylmää ja nälkäisiä ihmiszombeja vastaan. Ihmiszombi on ihminen joka käyttäytyy kuin zombi unohtaen ihmisyytensä. Se on vielä pahempi mitä zombi. Zombi on pelkkä itseään toteuttava luonnollinen eläin kun taas ihmiszombi on itsensä ja lähtökohtansa(perhe jne) unohtanut raakalaismainen peto! Luonnonoikku, HIRVIÖ !