Ensiksi muistiin viime viikolla(viikko 3) lukemani kirjat. Paavo Rintala - Rikas ja köyhä, Ilkka Kylävaara - Mies joka lupasi paljastaa kaiken, Joe R. Lansdale - Yöjuoksijat. Suurempaa analyysia en ole valmis heittämään opuksista. Kylävaara oli mitä oli, Rintala oli loppujen lopuksi aika kiehtova ja erikoinen ja Lansdale oli taattua tiukkaa menoa ensimmäisestä lauseesta viimeiseen pisteeseen. Lansdalea voin suositella jos etsitty hiukan kauhuhöysteistä toimintaa. Kylävaaraa ja Rintalaa en suosittele kellekään. Ette te ymmärtäisi kuitenkaan.. mutta jos kuitenkin nyt äkämystyitte niin ottakaa tuo Rintala.

Niin ja eräs uudenvuoden tapahtuma tuli mieleen. Eli elokuva Zorbaksesta. Kuten mainitsin että se leski tuntui tutulle naiselle Navaronen tykeistä. Äsken sitten varmistin asian ja hänhän se olikin! Juuri sama nainen! Perhana kyllä minä vain tunnistin. Joku Pappas se oli, liekö Maria.

Tänään pääsen kirjastoon. Lainailen sieltä kaikenlaista jotain. Kirjastosta kirjaan; Polgaraan. Se on aika irvokas paska! Meinasin viime yönä että keskeytän sen vain tullakseni kiukkuiseksi ja päättäneeksi että luenkin sen loppuun kaikesta huolimatta. Kyllähän sitä lukee mutta voi Cromin kirot miten paskoja pätkiä siinä on! Ihan kuin lukisi jotain Neiti etsivää. En toki tahdo arvostella Neiti etsiviä mutta kaikesta huolimatta eivät ne oikein sovi muiden kuin 10v tyttöjen lukemistoon.

Kalassakin olen käynyt. Ei mitään erikoista ole tullut. Eilen tuli kyllä lähes(2,9kg) saimaanlohi.

 Pokeria en ole suuresti pelaillut, ja sen mitä olen niin ei ole sujunut. Ei nyt irtoa vielä. Kaipa se tästä kunhan helmikuu taas koittaa. Sitten aion panostaa tunnin jos toisenkin.

Hengellinen osuus alkaa tästä. 

*

*

*

Pyyhin pois edelliset kolme riviä.

 

sonmoronsoosonsonson