Nukuin yli tunnin. Ihan hyvät yöunet.
Pokeria pelailin myös tunnin.
Ja ihan vituiksihan se meni taas.
En kyllä helvetti poistu tästä kämpästä mihinkään ennen kuin on pelitilit ronskisti plussalla. Vitutus on aivan käsinkosketeltavan ankara. Äsken meni rahat kun tuli KK vs QQ tilanne, ja totta kai se toinen mulkku vetää sen akkansa flopista. Ehkä, ja vain EHKÄ, olisin voinut säästää reilut 50$ pirteämpänä, mutta tiedä häntä.

Merle saa pitää tuparinsa ja blossukka pickwick-kerhon tapahtumakerhonsa. Kaverit saavat pitää viinansa ja pubeissa istuskelunsa, ja eräs saa pitää leffansa. Erakoituminen on ainoa oikea ratkaisu. Kesti minkä kesti! Runkkaan ja pelaan pokeria. Nyt taitaa olla kuukausi bonuksineenkin nollilla. Tämä on alhaista!

Pelitunteja varmaan satatuhatta eikä mitään, ei mitään.

Ja jos joku vittuilee yhtään sanaa tästä blogikirjoituksesta/pokerista niin turha luulla että puhun hänelle viikkoon. Pistetäänkin kahteen viikkoon.

Harmillista kun ei ole mitään hyvää kirjallisuutta lukea. Zolakin tuollaista nuivertelua. Ei sen pariin ole himoa palata. Sen sijaan jos olisi Päätaloa!

Tätä menoa jos menee niin on joulukuussa voitettava 12000e. Yhtä paljon siis mitä reilun vuoden aikana olen voittanut. Vanhemmat ja sisarukseni saavat viettää joulua keskenään. Minä en liiku kämpästäni yhtään mihinkään. (24-8)*31 = pyöreästi 500 pelituntia. Sen kun pelaan niin luulisi että edes pari pottia voittaisin. Ja jos puolivälissä kuuta näyttää pahalle niin tiputetaan unet neljään tuntiin/vrk. Tapaninpäivänä on lupa juoda yksi olut. Jos silloin vielä näyttää pahalle kuukausitilanne niin sitten loppuvuosi mennee nukkumatta. 125 tunnin grindausputki. Kyllä luulisi sen auttavan. Kaasiskin aina valvoo pitkiä putkia. Kyllä miekin siihen kykenen.

Kaipa sitä on Verdouxia tunti katseltava ja sitten lähdettävä pyykille.