No jopa oli ankaran paska kuun aloitus pokerissa! Yhtä paskasti alkoi kuu mitä viime kuu alkoi hyvin. Toivotaan että nyt nousu on yhtä kova mitä viime kuussa lasku ensimmäisen päivän jälkeen. Osasyyllinen oli kotona oleva helvetillinen lämpötila. Saakelin saakeli! Pari päivää enää ja sitten pääsen omille kämpille viileään rentoon tunnelmaan.

Satojen eurojen tappiosta suivaantuneena varasin espanjan matkan ja lähetin asuntohakemuksen. Näin. Pian on onneksi huominen. Huomenna pääsen kalaan järvelle. Siellä on rauhaisaa. Lupaili kyllä lumisadetta. Toivotaan ettei lumisade tuli vaaka-asennossa taivailta.

Pian on yö.

Minulle ei kuulu mitään.

Odottelen voittoja pokerista ja ensi viikolopun alkoholin kulutusta. Hengellisesti olen siinä missä tahdon olla. Elämä mataa matalaa rataansa. Oli muuten toissapäivän jo katiskoissa matikoita. Huomenna toivotaan että JÄTTIPOTTI odottaa. Ellemme sitten katso katiskoita vasta ylihuomenna. Kalastuskortinkin maksoin muutama päivä sitten. Nyt ei enää tarvitse peljätä poliisin vievän linnaan törkeää salakalastajaa.

Polgara, David Eddings.. vielä olisi varmaan 400-500 sivua sitäkin paskaa jäljellä. Voi luoja miten se välillä ottaa pannuun. Välillä kyllä on ihan mukava lueskella miten Polgaralla menee Eddingsin haaveissa mutta voi luoja miten se on paska! Miksi aikuisen ihmisen piti mennä ja ostaa se kirja.. miksi?! Ensi kerralla olen huomattavan paljon viisaampi.

Eddingsiin eikä muuhun roskafantasiaan tule koskea pitkällä tikullakaan.

Sata euroa vetoa että minä osaisin kirjoittaa parempaa fantasiaa!