Vuosikymmenet ovat vierineet kuten aina ennenkin. Tällä kertaa ainutlaatuista on se että nyt ne vierivät omalla kohdallani! Kaikki on muuttunut, silmät avautuneet, keho tuntee uuden voiman sykkivän ja silmä-aivotkin saavat aivan uudenlaista informaatiota ympäröivästä todellisuudesta. kaiken kaikkiaan kuten sanottua; KAIKKI ON MUUTTUNUT! 

Odotelkaa vain kun tämä suuri päivä kohtaa teidätkin. Tulette ällistymään.. kerrassaan ällistymään. Äimistyksenne on oleva niin valtaisa että ihonne kääntyy ympäri ja suolenne valuvat korvista jääkaappiin! 

Semmoista tämä nyt on. Ei oikein tiedä miten perin sitä olisi. Suolet jääkaapissa ja ihoakin kutittaa koko ajan. Lika tarttuu myös pirullisen herkästi eikä peseminen olekaan hetken homma. 

 

Jääkiekkoon eilen panostin Suomelle 15e ja tiukkojen vääntöjen jälkeen Slovakian Kaksikikkeliolmi kellistyi Suomen Leijonan käsittelyssä. Kerroin vain 2,05 mutta kyllä voitto on häviötä makeampi. Nyt kisat ovat voitolla jo lähes 17e. Että kikkelis kokkelis vain.

 

Perjantai-iltana siivoiltiin ahvenfileitä 6-7kg. Nyt on ahventa syöty viikonlopun ajan muodossa jos toisessakin. Pakastimessakin on vielä läjä odottamassa. Oikea Möhkäle.

 

Mitään ei tapahdu. Päivittelen vaan jalkani tilaa joka perjantaina oli jo lähes korjaantunut. Lenkkeilin hiukan koiran kanssa ja se kipeytyi. On se kumma kun rasitusvamma ei parane sillä millä se tuli. Outo epälogia maailman laeissa. Kaipa tämä on se poikkeus jonka kaikki logiikka tarvitsee toimiakseen. Onhan vain loogista että ollakseen loogista täytyy olla epäloogista. Ja vieläpä samassa loogisessa rakenteessa!