Olen pitkin päivää ja eilistä kehitellyt eräänlaista teoriaa. Jonkinlaisia äärilaitoja olen ajatellut kenties sinne päin jo. Kuitenkaan, tai kuitenkin, asia on, vai ei ole, lainkaan sellainen jonka voisi äärilaidoittaa sillä silloin itse asia menettäisi niin sanotun sielunsa, sen mitä se on. Silloinhan se olisi itse asiassa aivan eri asia. Harmillisen piinallinen teoria on tämä jota kehittelen.

Kai olisi vain hyväksyttävä ettei sitä voi kehitellä tai yrittää hahmotella sillä silloin vain sen käsinkosketeltavuus ja tuntu katoaa. Sangen pirullinen teoria kyllä.

Muun muuassa yllämainitsemieni seikkojen vuoksi en voi kertoa teille teoriastani jota olen salassa yrittänyt kehitellä. Kenties joskus vielä onnistun ratkaisemaan tämä piinallisen enigman. Lupaan että tämä blogi on ensimmäinen paikka jossa silloin julkaisen teoriani kaikessa itsensäkattavuudessaan ja tekin voitte silloin tietää mitä olen yrittänyt saada hahmoteltua.

Pokeri ei ole pariin päivään sujunut. Silti voitolla. Tulee kova urakka loppukuusta. n.40-50h pitäisi pelata ennen kesäkuun toisen viikon alkua tms jotta saan 1000$ bonuksen. Gulps.