Meni ilta pitkäksi poikain kanssa ja käytiin siinä grillillä sitten. Saatana kun yksi helvetin iso natsi urputti koko ajan siinä jotain! Sanoin että nyt "Turpa umpeen ääliö tai hiljennän sinut." Päin pläsiä lensi sieltä moukarimainen nyrkki täysin arvaamatta! Vähän ehdin väistää mutta hipaisi poskea. Läppäsin sen urpon ojaan ja vaimensin sinne. Tilattiin ruuat ja lähdettiin jatkoille pimujen kanssa. Vähän nyt mustelmaa tuohon nostanut:

illuminaatti.jpg

Vai miten sen meni?

Tänään tuota autotallia rakenneltiin ja minä katon rajaan pistin ulkolampulle menevää sähköjohtoa kiinni. Siinä edessä oli sitten yksi ruuvi ja isä sanoi että "Poikani, otahan ruuvi irti." Ei siinä meisseliä ollut lähellä niin sillä vasaralla sitä kitkutin ja nitkutin. Helvatin tiukassa oli. Lisää poweria! Sitten lähti ruuvi irti oikein lentämällä! Valitettavasti ehti vasarakin silmäkulmaa nirhaista. Tekevälle sattuu kjeh. Heti sanoin isälle että nyt taisi tulla mustelma. Eipä siinä mitään. Homma jatkuu. Katsoin sitten hanskaani ja arvelin että se isän aiemmin viikolla käyttämä hanska kun ajoi sormeensa sirkkelillä. Tuoreen näköistä verta kyllä. Jaa'a. Läksin sitten sisään paikattavaksi ja veri oli valunut kaulalle asti! Sisällä ei enää verta kuitenkaan valunut vaan silmäkulma turposi hetkessä. Pientä pakettia ja sitten homma jatkui. 

Ei siihen tullut kuin pieni vekki. Mutta suoja pistettiin ettei paskaa vedä.

Fileerasin tuossa vielä 20kg haukeakin. Kalamassaa tuli reilu 8kg. 9kg olisi ehkä ollut otettavissa mutta harjoittelun puute kostautui pienenä lihatappiona. 

Täältä tähän.