Uutisista saamme lukea silloin tällöin kuinka pikkulapset ovat saaneet isukin aseita käsiinsä ja on syntynyt rumaa jälkeä. Toki on myös ne moninkertaiset määrät läheltä piti tilanteita joista emme koskaan kuule.

Aikuiset sentään ovat fiksumpia ja osaavat kiväärejään sekä pistoolejaan käsitellä. Haulikkokin pysyy jämäkästi otteessa.

Entä sitten kun aikuiselle näennäisen fiksulle ihmiselle annetaan haltuun ydinaseita? Jaetaan vielä näiden aseiden päätösvalta usean eri ihmisen kesken jotta saadaan soppaan hyvät höystöt. Voisi vielä jakaa ydinaseita myös edellisen poppoon kilpailevalle poppoolle. Ja vielä näiden kahdenkin kilpailijoille. Joku voisi vielä salassa tuusata oman ydinaseensa parissa jota kansakunnan fiksuimmat arvelevat välttämättömäksi kädenjatkeeksi nykymaailmassa. Parasta olisi jos vielä näiden ydinaseiden hallinta luovutettaisiin edes osaksi tietotekniikan bugittomaan huomaan. 

Tulee mieleen analogia noihin edellämainittuihin pikkulapsiin. 

Sekä muistuu mieleen TERMINATOR! Sekä tyhjänä keinuva keinu. Vai miten se meni? 

 

Tänään ei mahdollisesti pääse kalaan. Yli 26 astetta oli pakkasta ainakin vielä äsken. Päiväksi pitäisi leudontua mutta saa nyt nähdä. Illaksi lähden Joensuuhun. Siellä on varattuna privaattileffateatteri sekä 13 laatikkoa suklaata. Vai olikohan niitä jo 16? 

Parin tunnin päästä jos nousee lämpötilat tuonne kahdenkympin päälle niin sitten pitää harkita kalaan lähtöä. 7 verkkoa vain tämän päivän järvellä. Lisää ehkä vähän laskettaisiin kyllä myös.

Pokerissa tavoitesaldo 75$/1000$. Ei tullut tonnin kuukautta. Ei mahda mitään. Ei ole joutanut pelaamaan. Verkkoja vain pitänyt laskea. Pokeritulo on aina epävarmaa. Kalaa sen sijaan tullut nyt tonnin viikkotahdilla. Ja tullee vielä madesesongin ajan. I rest my case.

Lukemaan en muuten ole ehtinyt. Se on ainoa haittapuoli. Tai lukemisen puute varmaan johtuu siitä ettei ole kirjoja. 

Viikko 4

Suuri Maailmanhistoria 1

Viikko 3 jäi kokonaan lukematta. Ensi viikolla jos sitä lopultakin kirjastoon ehtisi..