Operaatio Kolmoispiippujen Tarzan.

Sattuneista syistä taloudellinen riippumattomuuteni(huom. Kela.. köh köh) alkaa olla uhattuna ja näistä syistä johtuen on käyvä niin että olen viimeistään ensi kuussa oleva pakotettu palaamaan niin sanotun myllyn ääreen, eli jauhamaan rahaa pokerilla. Tietysti on aina olemassa riski etten enää pärjäisikään mutta ei oteta sellaisia ääritapauksia huomioon jotta emme menettäisi yöuniamme.

Suunnitelman ydin on siinä että tässä kuussa pelaan 20h pokeria ja siitä eteenpäin 50h. 
Minulla on ollut sama suunnitelma jo monta vuotta. Myönnettäköön ettei vielä kertaakaan suunnitelma ole toiminut.. vaan uskonpa että tällä kertaa voisi olla toivoa. Vaarana tietysti on että voitan vaadittua enemmän joka taas laiskistuttaa minut. 

Lokakuusta Huhtikuuhun, eli 7 kuukauden ajan, yritän pelata keskimäärin sen 50h. Olen toki iloinen jos edes 30-40h määriin pystyisin. Tavoitteena on hankkia kesälomarahat jotta voin taas lomailla toukokuusta syyskuuhun.


Tänään piti jo 2h pelata kuun saldosta. Ensimmäinen tunti meni ihan hyvin kun heti alkuun hävisin ison(minun tasolleni) potin. Toisen tunnin alkuun sen sijaan voitin lähes samanmoisen potin ja lopetin pelit siihen heti. Työmoraalissa on vielä PALJON parannettavaa. 

Pitänee rakentaa jonkinlainen kirjanpito. Salainen kirjanpito.

Myös juopuminen on vaarana ja suunnitelmani esteenä. Parin päivän juomisesta tulee ainakin keskiviikkoon kestävä lamaannus jolloin en jaksa pelata lainkaan. Pitänee runtata korkkia tiukemmin pullon suuhun ettei tule liian useita juomakertoja. Tai siirtyä halveksuttavaksi yhden päivän kännääjäksi.. menettää kaikki haaste.. enpä tiedä. Katsotaan.

Tämä on Salaisen suunnitelmani ensimmäinen muotoelma. Parantelen kun viitsin.. niinpä.