Terveisiä hämärän rajamailta

Joensuun juoppo-osasto pistelee viestiä että hyvin on mennyt, ja vielä paremmin menee. He eivät taida koskaan lannistua tai luovuttaa. Aikuistuisivat jo rutaleet! Ei aina voi vain ryypätä ja rellestää..

Itse kävin verkoilla isän kanssa. Saimme 3 haukea, 6 matikkaa, 5 kuhaa sekä yhden lohen. Myös pieni lahnan läpykkä oli sotkeutunut verkkoon mutta siitä ei sen enempää(heitettiin se metsään).

Nyt uuni lämpiää ja istun tietokoneella.

Illalla on aika wesnoth-taiston. Tällä kertaa olemme voitokkaita! Tunnen sen munaskuissani.

 

Uusivuosisuunnitelman jatko:

Heräämme pe-aamuna osa parempi, osa pahempivointisina. Ensimmäiseksi otamme itse kukin shotin/drinkin terävää viinaa. Maku vapaavalintainen. Sitten pistämme murua rinnan alle ne ketkä kykenevät ja leffa pyörimään. Näinä hetkinä uskon myös juopuneen kämppikseni liittyvän seuraamme ellei ole löytänyt kauniimman sukupuolen edustajia. Vaihtoehtoisesti emme pistä leffaa pyörimään vaan keskitymme laajamittaiseen paskanjauhamiseen ja alamme maistella liiankin ankaralla otteella olutta sekä teräviä.

Ilta on eeppinen.

Pian onkin lauantai. Lauantai on päivä jona uusivuosi vasta todenteolla alkaa! Torstai ja perjantai on kerätty toleranssia viinaa kohtaan ja nyt lauantaina voimme päästää itsemme valloillemme. Ryyppäämme ja remuamme ympäri kaupunkia ja pistämme kaiken hyrskyn myrskyn ja entäpä ne jatkot! vuosisadan jatkot ovat tulossa! Toki ne ovat jossain muualla kuin minun kämpässäni koska sieltä on jokaikinen viinapisara jo aikaa sitten killitetty kuivuneisiin kurkkuihimme.

Wesnothissa teemme salaisen taktiikan. Minä olen kääpiö j apuolustan. Numero on örkki ja se on hyökkäri kuten myös haltiafaggot-Loskin.  Murskaamme pihtiliikkeellä vihollisen ankeat armeijat ja näin voitto on oleva meidän!