Olen pitkästä aikaa ostanut tietokonepelin. Sijoitin peliin kokonaiset 20$. Nyt olen ylpeä Avadon 3: The Warnaat -pelin omistaja. Pelailin jo hiukan sitä tuossa aikani kuluksi. Ei minulla hirveästi nyt tule olemaan aikaa pelata mutta pelailen kaikessa rauhassa silloin tällöin. Ehkä jaksan pelin loppuun, ehkä en. Kuka näistä etukäteen tietää? Tärkeintä on tukea pientä, vai jo keskikokoista?, peliyrittäjää. Hänen menneiden vuosiensa työstä maksan nyt palkkaa.

Kalaa tulee ja menee myös. Toivottavasti ensi viikolla alkaisi jo muikku paremmin liikkua. Muikku liikkui viime viikon kituliaasti. Missä ne ovat ne muikut? Ovatko ne menneet manan majoille joka ikinen? Sitä en tiedä. Ehkä vielä löydämme muikkuaarteen ja rikastumme suunnattomasti! Toivotaan parasta. 

Torilla on nyt parin-kolmen viikon aikana käynyt ehkä paremmin asiakkaita kuin aiemmin? Tuntuu hiukan sille. En tosin ole varma. Ehkä kuitenkin kaupungista vieläkin löytyy hiukan uutta asiakaspotentiaalia mikä pitkässä juoksussa tarkoittaa todella hyvää. Mukava kuitenkin myydä kalaa kun lähes kaikki aina menee ja tuottoakin siunaantuu tällaisena normaalinakin viikonloppuna lähes tavoitemäärä. Nyt jäin 35e vajaaksi siitä jota toivon Pitkässä juoksussa. Eli aikalailla siellä ollaan. Tuleehan tuohon oheen sitten ravintolamyyntiä ja muuta myyntiä toivottavasti joskus. Näin se käy.