Ensiksi pistetään dokumenttisuositus eli epätasa-arvoa kaikille

http://yts.re/movie/Inequality_for_All_2013

Mukavasti innostava ja melko kevyt dokkari. Epätasa-arvo luo kaikkea pahaa vai oliko se nyt seuraus kaikesta pahasta. Erään teorian mukaan.

Se niistä höpön löpöistä ja nyt asiaan.

Kirjastossa on lopultakin saatu käytyä ja 11 kirjaa nappasin mukaan. Messevä pino on nyt luettavaa. Ensimmäinen Antti Tuurin kevyt rommaani kohta luettu ja hiukan jotain talouskritiikkiä ohessa. Ensi viikolla lisää. Vuoden ensimmäinen kahden kirjan viikko tuli vasta nyt. Tästä on hyvä nostaa tasoa.

Kroppa ja erityisesti kädet aika puutuneessa tilassa taas. Viime viikonlopun "lomailin" mutta eipä tuo tainnut pahemmin auttaa. Pari päivää ehkä jaksoi paremmin mutta nyt olleet taas kädet kovilla lopun viikkoa. Moottorisahalla tehdään katsomisavannot ja väliavannotkin konekairalla ja silti voimille ottaa. Eipä ihme että (verkko-)kalastajat ovat hyvinkin sitkeitä ukkoja vrt. Pentti Linkola. Minäkin jos tätä vielä muutaman vuoden jatkan niin ei minusta enää paistia saa vaan pelkkää purukumia.

Kuukauden kuluttua on varmaan käsivoimat kovemmat kuin vielä koskaan elämäni aikana. Silloin kuin uinkin enempi en usko että tällaista treeniä oli. Onhan tuo kun joka päivä useamman tunnin kiskoo verkkoja avantoon ja sitten taas takaisin pinnan alle. Sitten otetaan Turussa punnerruskisa ja minä punnerran sen sata ja tuhat! 

Tänään tuli madetta madevesiltä normaalia vähemmän mutta kyllähän tuota silti jotain jäänee viivan allekin kun ynnät tehdään. Isompia haukia oli erikoisen paljon. 1 kpl 8kg, 2kpl 5-6kg ja 2kpl 3-4kg. Johan sitä niistäkin kiloja.

Nyt käyn sivilisaation parissa.