On Pyhä Herran päivä 7.6. jumalattomuuden vuonna 2013 eikä ihmiskunnan toivo riipu enää kuin muutamien silkinohuiden säikeiden varassa. Tutiskaa! 

On meteoriittia, on ilmastomuutosta, on talouslamaa, on sotaa ja on aurinkoista kesäsäätä. Hirvittävä propagandameri pyörtää meitä joka puolelta. Kenen intresseissä tämä on? Kuka hyötyy ihmisten pelkojen herättämisestä? Vuonna kivi ja keppi pelättiin vain saatanaa ja hallaa, nyt kaikkea muuta. Silloin hyötyivät lihavat papit ja.. liekö kukaan hyötyi hallasta? 

Älkää peljätkö hyvät siskot ja veljet! Se joka antaa pelolle vallan on luuseri.

Yksinkertainen totuushan on että ei ihmiselle mitään voi ellei ihminen sitä salli. Kidutuksella on toki melko yksinkertaista siirtää sallinnan rajoja mutta liekö kidutus tänä päivänä meidän tuntemissamme yhteiskunnissa kovinkaan yleistä on. Toisinkuin salakavala hiljainen propaganda.. eli ns. systeemin imu! 

 

Tänään aion suunnata kohti Joensuuta ja siellä aion juoda vakain haparoivin ottein hiukan viinaksia. En oikein vielä tiedä illan sekoitusta mutta yritän taas kerran pitää alustavan juomamäärän hiukan pienempänä. Petollista on tuo kun on vara baareissa juoppoilla. Se tuhoaa vuosikymmenen saatossa löydetyn balanssin. Muutokset eivät ole koskaan hyvästä. Näinhän se on pääteltävä. Trust me, I've read Logicomics.

Aamulla sitten heräilen tokkuraisena. Hiljalleen virkistyn ja sitten nukunkin jo päiväunia. Iltapäivällä kahden maissa alan lopultakin nousta sohvan pohjalta ja talsia kohti kaljakauppaa ja Ilosaarta. Se on hyvä suunnitelma. Heil Mary!