Ensiksi nopeasti viime viikkojen uutisykkösestä eli Ukrainasta. Satunnaisesti olen otsikoita vilkuillut sieltä täältä ja lueskellutkin osan jutuista. Jotenkin seuraava juttu pisti silmään kaiken vyörytyksen keskellä:

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014030218088272_uk.shtml

"- Ei 2000-luvulla voi käyttäytyä kuin 1800-luvulla ja tunkeutua toiseen maahan täysin tekaistulla verukkeella, Kerry sanoi." 

Hyvä Kerry. Näin sanoo Kerry ja USA ja koko maailma kuuntelee johtotähteään. On jo aivan hämmästyttävää tuo jenkkien retoriikka ja kuinka omat 10v vanhat tekoset ovat jo täysin unohtuneet mielistä. Semmoista se lienee sitten on. 

Ei sillä että itsekään Yhdysvaltoja mitenkään käytännössä boikotoisin mutta saahan sitä sanansa sanoa.

 

Se siitä paskakasasta ja suunnatkaamme katseemme, vai kätemme, seuraavaan huomioon nykymaailman menosta. Eilen ajatus tuli kirkkaampana mieleeni mutta ei ollut puhelintakaan lähettyvillä niin en voinut pukea sanoiksi syntyhetkellä. Annoin virrata pois aivoista. Äsken sitten istuskelin tuossa tekemässä maailmaa paremmaksi paikaksi ja lueskelin samalla Haanpäätä ja muistui mieleen ne eiliset ajatusvinkeet. 

Viikonloppuna näin eräällä miehellä tabletin ja jonkinlainen rakkautta lähestyvä kiintymys paistoi hänen silmistään tuota tablettia kohtaan. Minä siinä vähän kattelin ja aattelin.

Eilen sitten lueskelin tässä sängyllä Haanpäätä joka kertoilee noista 1900-luvun alun meiningeistä ja siinäpä minä sitten ajattelin että jopa on monipuoliset nämä nykyihmiset asiat. Tabletteja ja muita hömpän pömppiä. Ennen oltiin onnellisia kun saatiin leipää jota ei ollut petäjäisellä jatkettu. Ihan alkoi hävettämään koko nyky-yhteiskunnan puolesta. Näinköhän täällä on enää vuosikymmeniin tyytyväistä ihmistä tallannut. 

Mainoksia nähdään ja puhellaan ihmisten kanssa niistä näistä uutuuksista ja heti ollaan silmät ymmyrkäisinä ja mielessä himo omistaa ja kokea uusia asioita. Mikäpä siinä. Mutta kertokaapa miksi sitä pitää luulla että nämä uudet vimpaimet ja kotkottimet jotain onnea elämään toisivat hä? Samperinmoista huuhaata! 

Sen ajan kun tienaat rahoja uuteen päähänpistoosi voisit viettää vapaata ja vaikka alastomana makoilla hiekkarannalla tuolla jossain ja hätistellä paarmoja päältäsi. 

Mutta ENHÄN MINÄ HARMISTU! Tehkää vain paskatöitänne ja tuhotkaa ne hiekkarannat! Sinne vaan katepillarilla työnnetään myrkkytynnyrit ja käsitellyt myrkkylaudat ja muut paskat hyvälle hiekkarannalle! 

SE ON TEIDÄN VIKA! 

PASKAPÄÄT!

, mutta ei se tietenkään minua haittaa.