Jasso. Sinnepä katosi blogaukseni. Hups!

Kirjoitin siis kuinka luin taas pitkästä aikaa Pentti Linkolan sanoja ja ajatuksia. Kovin oli mukava lueskella ja elähdyttävääkin. Muisti taas miksi sitä hiljalleen kalastajaksi on muuntumassa. 

Saa tehdä mielekästä fyysistä työtä oman mielensä mukaan. Kun alkaa homma olemaan hanskassa niin voi mielekkään elintason saavuttaa ihan vain muutaman(4-6) kuukauden vuosittaisella työpanoksella. Jää paljon luppoaikaa luoda vaikka korkeakulttuuria. Toki voi myös luoda vaikka ns. pierukulttuuria. Vaikka tuleehan tuota luotua ihan töitä tehdessäkin. Linkola käsitöistäkin kertoi kuinka ihmiset eivät nykyään saa käsillään muuta tehdä kuin näppiksiä ja puhelimiaan räplätä. Kalastaessa saa vaikka noita rysiä pauloittaessa ihan sielunsa kyllyydestä tehdä käsillään. Lisäksi voi innovoida ja kehitellä uusia pyydyksiä. Ja kaikenlaista! 

Entäs ne negatiiviset puolet?

Jaa'a.. Liekö sellaisia onkaan.

Vielä yksi pointti! Kalastaja on SAALISTAJA! Vrt. Metsästäjä. Tämä pointti oli suunnattu Numerolle. Numerosta tulee vielä hyvä kalastusrenki kun on aika ja hän on saanut tarpeekseen taistelumaailmasta. 

Nyt tutkin hiukan asioita. Joko internettiä tai sitten mieleni sisäpintoja(uniani).. tai kenties luen vielä hetkisen Linkolan herättämiä ajatuksia. 

Täältä tähän. Pentti Pentti Pentti!