Tänään 24.6.2015 allekirjoitin uuden vuokrasopimuksen. 20 neliötä mitä tiiveintä asumistilaa, ilman suihkua tai uunia. Nyt enää poismuutto vanhasta ja sitten etsiä joku roteva mies avuksi kantamaan kamani kolmanteen kerrokseen. Viikon kuluttua toivottavasti jo koko muutto hoideltu. Helpottavaa oli jo tuo kun sai nimen paperiin ja nyt uusi kämppä varattuna määräämättömäksi ajaksi. Asunen tuossa kunnes tapahtuu.. suuri muutos.

Viikonloppuna menemme joko markkinoille myymään muikkuja tai sitten muuttamaan. 

Kun ensi viikolla muutto  on hoideltu alan selvitellä starttiraha-asiaa. Siinä se vasta souvi onkin. Siitä ei kuitenkaan pitäisi mitään stressiä tulla kun sen suhteen ei ole mitään kiirettä. Rauhassa edeten homma haltuun ja rahat tilille. Jos sitä syyskuussa voisi jo sitten myydä kalaa omissa nimissään. Sitten on hyvin pullat uunissa. 

 

Nyt sen sijaan kesä jatkuu. Ikäväkseni huomasin ettei valtio ole vieläkään maksanut minulle vielä palkkaani sotimisesta. Miksi tässä on käynyt näin? Enkö ole arvoinen? Am I not worthy?! :(

Pelaan koko elämäni niiden rahojen varaan. Kohtahan tässä on pelattava pokeria jos ei ala homma toimimaan. Aatteleppa ite..