Olen pakotettu kirjoittamaan jotain lööperiä koska kanssablogaajat Wotzobeck sekä Losrandir ovat äityneet poissa(=humalassa)oloni aika äityneet mahtiblogauksiin! En usko että voin nyt noille vastata lainkaan kun mielessäni ei kuki suurtarinat.

Viikonlopustakaan en viitsi kertoa koska mitään eriskummallista ei tapahtunut. Join olutta ja näin näkyjä, visioita, harhoja. Mitään ei silti tapahtunut. Tahtoisin takaisin kalaan, maalle, metsään, järvelle, kauas. Siellä on hyvä.

Ei tullut juotuakaan niin suuresti. Melko hillitysti..kunnes tietty raja oli ylitetty. Erehdyin lauantaipäivänä menemään pankkikortin kanssa baariin. Se oli kallis parituntinen. Kerrankos sitä! Nyt minulla ei ole vara hankkia älypuhelinta.

Ja koska ei tullut juomia kumottua niin hirvittäviä määriä kurkkuun niin eipä ole tässä krapulaakaan näkynyt. Perusväsymys vain. Huonosti olen nukkunut. Nukun tässä jonkin aikaa nyt. Pitää nyt katsoa joko kevät olisi tässä. Juomisten osalta. Mukava reissu kyllä oli. Juttelin jonkun tytönkin kanssa. Mutta se tapahtui usvaisena perjantaina eikä siitä jäänyt mitään sen kummempaa käteen. Juttelin myös intti"tutun" kanssa sekä ylä-astetutun. Kaikkiin sekopääsakkeihin se kalja saakin liittymään. Itse toki aina sekopäisimpänä. Siitä pidetään kiinni.